2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۲ هفته رفتم بیمارستان باز نبود خودشون کیسه ابمو زدن درد نداشت بعد زدن کیسه آب ۱۸ ساعت بستری بودم با کلی درد اما بعد زایمان بهترین حس دنیارو داشتم اصلا هیچ دردی نداشتم الان برو بیمارستان جنین نباید مدفوع خودشو بخوره والا اورژانسی برا سزارین میبرن د جنین گناه داره حتی شده الان برو برا بستری زود

من اولین زایمانم دوازده سال چیش بود عفتشو خیلی دقیق یادم نیست ولی ڃهلو پر کرده بودم  ان اس تی ازم گرفت جنین کاهش حرکت داشت دیگه دهانه رحمم یک سانت هم باز نبود سزارین شدم بالطبع دوتا بعدیم سزارین شدم

جاریمم همین طور بود

من شیعم،حیدر آقامه  
دهانه بسته بود برای شما؟ کی باز شد دهانه؟چند سانت ؟ چجوری؟

بله بسته بود. همون هفته 41 باز شد. یکی از بارداریهام 6 سانت باز بود وقتی به بیمارستان رسیدم و زایمان بعدی 9 سانت (کلا زایمان 1.5 ساعت طول کشید).

خودش شروع به باز شدن کرد. ولی من از اول بارداری پیاده روی روزانه داشتم و در انتهای بارداری کلاس یوگای بارداری می رفتم. به همین خاطر زایمانهام راحت بود.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من واسه اولی تو هفته ۳۹ بودم که صبح کیسه آبم سوراخ شد و رفتم بیمارستان ۲سانت باز بودم.و عصر زایمان کردم

ولی واسه دومی بیچاره شدم دهانه رحمم باز نمیشد و به اجبار بستری شدم و تا ظهر هم باز نمیشد

بعد بزور با شیاف و معاینه تونستن ۸ سانت بازش کنن و شب زایمان کردم.خیلی بد بود.

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

منم سه ماه پیش توهفته ی۴۲دردام شروع شد توخونه تحمل کردم رسیدم بیمارستان۴سانت بودمو اپیدوال شدم دوساعت بعدش بچه مو تو بغلم دادم....خدا خیربده دکترم رو‌...راستی من فعالیتم خیلی زیاد بود

یه مامانه ۲۷ساله شادوشیطونم که سه تا زلزله ش دارن دیوونش میکنن😁😁😁😣😣😣😂😂😂😂😫😫😫                           الان دیگه یه مامانه ۳۱ساله ی افسرده و غمگین هستم که از همه چیز خسته شدم و به ته خط رسیدم ،دیگه با هیچ چیزی شاد نمیشم...کاش تموم میشدم

عزیزم پیاده روی کن. شربت خاک شیر و نبات و گلاب بخور. شیاف کپسول گل مغربی استفاده کن. تجویز دکتر به من بود . برای من هم بسته بود اما الان دو سانت باز شده و دهانه رحمم نرم شده.از شیاف روزی دوبار استفاده کن و یکساعت دراز بکش