2777
2789

منم خراب میکنم همیشه

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

من تو پیاز و یکم زردچوبه اب نارنج قشنگ میپزم درش میارم میزارم ابکش قشنگ ابش رفت میزارم تو ماهیتابه اینور اونورش قشنگ سرخ بشه 😍😍😍همین سه شب پیش درسیدم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مرغمو با ادویه مزه دار میکنم...بعد توی ی دونه تخم مرغ ک هم زدم میندازمش سریع برمیدارم توی پودر سوخاری میغلتونم بعدش توی روغن سرخش میکنم تا کاملا برشته بشه😋😋هوسم کرد

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

من تو پیاز و یکم زردچوبه اب نارنج قشنگ میپزم درش میارم میزارم ابکش قشنگ ابش رفت میزارم تو ماهیتابه ا ...

این که سوخاری نمیشه .سوخاری تخم مرغ میزنن پودر سوخاری میزنن بعد سرخ میکنن

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

مرغ میزارم با پیاز و کمی زرد چوبه تب پز بشه نه زیاد .. بعد سرد که شد اول میزارم داخل آرد .. بعد مخلوط تخم مرغ و یک قاشق سرکه .رو که آماده کردم مرغ رو میزارم داخلش  بعد در میارم میزار داخل آرد سخاری که خودم درست کردم که بهش فلفل و آویشن و زرد چوبه و نمک زدم و در روغن داغ سرخ میکنم 

قربان وفای سگ ♥️
اول مرغمو با ادویه مزه دار میکنم...بعد توی ی دونه تخم مرغ ک هم زدم میندازمش سریع برمیدارم توی پودر س ...

ببین من خودم تاحالا درست نکردم ولی دیدم یه سوال دارم مرغ قبلش کاریش هم میکنن مثلا اب پز اینا یا نه همون مرغ که خورد کردی شستی یک راست برمیداری ادویه اینا میزنی؟

پودرسوخاری تخم مرغ اینات چی اینکه سوخاری نیست که گفتی

خب اون مدلی زیاد دوست ندارم وگرنه اول با امپول بهش اب نارنج و زعفرون تزریغ میکنم .تو زرده تخم مرغ میغلتونم سپس تو پودر سوخاریم ک خودم از نون فانتزی درست کردم میغلتونم بعد میزارم سرخ شه

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
این که سوخاری نمیشه .سوخاری تخم مرغ میزنن پودر سوخاری میزنن بعد سرخ میکنن

خب اینم ی مدلشه مدل دیگشو بالا نوشتم

ببین من خودم تاحالا درست نکردم ولی دیدم یه سوتل دارم مرغ قبلش کاریش هم میکنن مثلا اب پز اینا یا نه ه ...

ن عزیزم نیاز ب اب پز نیس همون مرغ خامو سوخاری میکنن..فقط شعله کم باشه تا مرغت مغزش بپزه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹