2777
2789
به من امروز گفتن باید بری سامانه همانند جو، اینکارو کنی، اما هر چی از صبح هر کاری میکنم نمیکنم، انگا ...

ببر دانشگاه 

همونجا ک وقت  دفاع بهت میدن باید برات چککنن 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من امروز گفتن باید بری سامانه همانند جو، اینکارو کنی، اما هر چی از صبح هر کاری میکنم نمیشه،  ...

سلام .منم اسفند دفاع دارم .فکر کنم خود مدیر گروه اینکارو انجام میده 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

ببر دانشگاه  همونجا ک وقت  دفاع بهت میدن باید برات چککنن

امروز دانشگاه بودم، میگفتن وظیفه خودته، خودشونم بلد نبودن انگار،  چون مدام میگفتن که این بخش نامه جدیده، ما هم در جریانش نیستیم، اما برای زمان دفاعت خودت باید انجامش داده باشی، شانس منه

امروز دانشگاه بودم، میگفتن وظیفه خودته، خودشونم بلد نبودن انگار،  چون مدام میگفتن که این بخش نا ...

ببخشید من هی میپرسم بعد معلوم میکنه کدوم فصلش با بقیه پایان نامه ها مشابهت داره؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

من خودم مهر دفاع کردم . همچین چیزی نبود. ولی دوستم داورش براش انجام داده بود روز دفاع گفته بود 50%همانندی هست و کلی بهش ایراد گرفته بود ولی در آخر دفاعش قبول شد. فکر کنم بستگی به دانشگاه و رشته هم داره.

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹