2777
2789
عنوان

باشوهرم‌ قهر کردم الان😢😢

258 بازدید | 19 پست

شوهرم رومبل دراز کشیده بودسرش توگوشیش بور منم پایین مبل نشسته یودم.بعد یهو گف خب پاشو برو پتوو بیارتابخوابم دیگه همه چی رو من باید بهت بگم باصدای بلند گف مث دادزدن..منم گفتم خب بابا نزنیم حالا..گف تو با کتک خوردنم ادم نمیشی😢منم خیلی ناراحت شدم رفتم پتو اوردم براش خودم رفتم ی گوشه دیگه دراز کشیدم😢😢خیلی بدم اومد از حرفش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشیدا ولی زیاد واسش احترام قائل شدی پررو کردیش باید جوابشو میدادی

اگه حرفی میزدم باز بحث ادامه پیدا میکرد خدانکنه من تودعوایا بحث حرفی بزنم ‌به غلط کردنم میندازه به خدا‌.براهمون ترجیح میدم ساکت باشم همیشه😔😔

منم امروز کلا اعصاب ندارم،از صب همش به شوهرم گیر میدادم جواب سوالاشو نمیدادم بعدم گف 3وبیست دیقه بیدارم کن برم اداره بیدارش نکردم دیرش شده بود باهام خدافظی نکردو رف،منم تصمیم دارم شب که میاد بیشتر حالشو بگیرم  

خدایا شکرت... 
اگه حرفی میزدم باز بحث ادامه پیدا میکرد خدانکنه من تودعوایا بحث حرفی بزنم ‌به غلط کردنم میندازه به خ ...

پس وقتایی که عصبانیه باهاش حرفی نزن تو خلوتتون بهش بگو اعتراضاتو 

منم امروز کلا اعصاب ندارم،از صب همش به شوهرم گیر میدادم جواب سوالاشو نمیدادم بعدم گف 3وبیست دیقه بید ...

خب باز اینجا تومقصری عزیزم توبه اون بی محلی کردی ازصب اما من چی🙁🙁😔

پس وقتایی که عصبانیه باهاش حرفی نزن تو خلوتتون بهش بگو اعتراضاتو 

توخلوتم بخوام از بعضی اخلاقای گندش بگم میگه توهمش قرقر میکنی‌حتی خیل ارومووبازبون خوش بهش میگم اما به هیچ وجح نمیخوادحرفی علیه خودش بشنوه منم مجبورم بریزم توخودم