2777
2789
عنوان

دندان خراب

494 بازدید | 17 پست

سلام خانوما کسی هست که دندوناش مشکل داشته باشن؟؟من یکی از دندونام گفته باید بکشم هیلی ناراحتم چهارتا پر کردم یه دونه عصب کشی و گفتن چندتای دیگه هم نیاز به ترمیم دارن.خیلی ناراحتم.به نظرتون اینا دیگه دندون میشن؟؟27سالمه...شما تجربه یا نظری ندارین؟؟میگن یزد تعرفه دندون پزشکی خیلی خوبه کسی شنیده؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 24 ساله م تا الان کلی دندون درست کردم دیروز هم دندون پزشکی بودم 2تا کشیدنی دارم با 3یا4 تا ترمیم و عصب کشی .منم خیلی ناراحتم به 30نرسید فکر کنم باید دندون مصنوعی بزارم 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **
تعرفه ها هم زیادن آدم چقد پول بده به دندون پزشک

اونقد زیاده ک پای رفتن ب دندون پزشکی نداریم بخدا  😥😥

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من باید جرمگیری کنم یه دونه بکشم سه تا هم پر کنم

منم باید دوتا پر کنم .یدونه عصب کشی .‌‌‌‌‌‌‌دوتا هم ریشه بکشم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی