2777
2789
عنوان

بچه ها سوال شرعی دارم کسی میتونه کمک کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 28 پست
آره تو توضیح المسائل اینجوری نوشته . چون خودمم این مشکلو داشتم خوندم اینو نوشته

کدوم مرجع؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تو توضیح المسائل اینجوری نوشته . چون خودمم این مشکلو داشتم خوندم اینو نوشته

من بخاطر صرفه جویی توی مصرف آب هردوشو باهم انجام میدم. البته شاید در سال دو سه بار اتفاق افتاده باشه 😔

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
بهتره غسل نداشته باشی حین رابطه البته منم یه جاهایی خوندم و شنیدم دقیقشو نمیدونم در ضمن واسه امضات ص ...

ممنون عزیزم منم برای شما فرستادم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
نه بابا نگران نباش، این همه خارجی ها بدون غسل و اینچیزا بچه دار میشن مگه مشکلی دارن بچه هاشون

خوب اونامسلمون نیستن غسل براشون مهم نیس.نفس بچه وایمانش هم به اسلام براشون معنانداره.قبل ازاینگه نطفه ی حضرت فاطمه سلام الله تشکیل بشه پیامبرص چهل روزروزه گرفت وعبادت کرد.

اسپرم بین 3تا 5روز زنده است، اگر شما پاک بشی زمانی لقاح صورت میگیره ک تخمک گذاری انجام بشه و معمولا تخمک گذاری یک هفته بعد از پریود انجام میشه، مثلا اگه شما 4روز بعد از پاکی رابطه داشته باشید و تخلیه انجام بشه چون اسپرم 5روز زنده است ممکن ه در روزهای آینده لقاح صورت بگیره نه همون روز

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
من بخاطر صرفه جویی توی مصرف آب هردوشو باهم انجام میدم. البته شاید در سال دو سه بار اتفاق افتاده باشه ...

نه من همیشه دوش میگیرم اون اوایل همسرم خیلی کلید بود یکی دوبار اونجوری شد ولی بعدش خوندم الان نمیزارم بشه 

💏

امکان بارداری گاهی وقت ها تو پریود هم هست خیلی خیلی کم و سوال اولتون چون شما پاک شده وبودین مشکل نداره فکرکنم فقط کراهت داره

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
الان زنگ زدم مرجع تقلیدم گفت هیچ اشکالی نداره ولی ته دلم یه جوریه

سلام گلم وقتی مرجعت میگه اشکالی نداره اصلاااااا ب دلت بد نیار. نذار شیطان قلقلکت بده. 

خیالت تخت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱