2777
2789

کاشی های حموم که جرم گرفته و کثیفه و البته کاشی سفید قدیمیه چه جوری برق بندازمشون😖

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خانوم همه‌چی تمومم اومدم ببینم کیا مث منن 😆

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

اول جرم گیر بریز بعد با پارچه توری باشه بعتره باپودر لباسشویی بکش وبساب

خوب تمیز میشه وبرق میزنه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

یعنی جرمش برطرف میشه 

آخه انگار رسوب داده رو ديوار

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
اول جرم گیر بریز بعد با پارچه توری باشه بعتره باپودر لباسشویی بکش وبساب خوب تمیز میشه وبرق میزنه

جرم گیر یعنی همین سیف و دامستوس؟

فقط جرمگیر من عالیه بریز روش بعد با اکاچ بشور قشنگ تمیز میشه

با آب قاطی کنم

مايع مَن كه دوستمون گفتن عاليه كم كم بريز دستكش دستت كن با اسكاچ حسابي بشور 

در و پنجره ها رو باز بزار بوش اذييت نكنه 

با هيچ شوينده ديگه اي اين مايع رو قاطي نكنيا خطرناكه فقط خودش رو خالص بزن بعد آبكشي كن اگه بازم كثيف بود با پودر رخشا بشور