2777
2789
عنوان

سوال مهم دارم اگه کسی میدونه جواب بده😭ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست

خیلی از بیمه های تکمیلی برای زایمان دوره انتظار دارن که حداقل از 9 ماه شروع میشه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
چندماهته؟ میشه ولی یه تایم کوتاه داره اگر اوایلش باشه میشه باید فکز کنم زیر سه ماه باشه بالای سه ماه ...

جدااااا آجی جونم مرسی الان من اطلاعات دقیق باید از کجا بپرسم؟   شماره ای جایی هس زنگ بزنم بپرسم 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از بیمه های تکمیلی برای زایمان دوره انتظار دارن که حداقل از 9 ماه شروع میشه

اخه شنیدم ۶ ماهه که چرا زیاد شد پس 😭

من شنيدم زير سه ماه خواهر من ٢ ماهش بود بيمه كرد

خاهرت دو ماهه بود بیمه کرد  بعد زایمانش بیمه تکمیلی تعلق گرفت بهش ؟؟

اخه شنیدم ۶ ماهه که چرا زیاد شد پس 😭

گفتم خیلی هاشون نگفتم همه شون

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
چراااااا 😁😕

تو بارداری اولم پول بیمه رو کامل دادیم ولی شرکت اسممون رو رد نکرده بود چهارمیلیون و هفتصد از جیب برا سزارین دادیم! الانم باردارم هرچی به شوهرم میگم بیمه مون کنه نمیکنه!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
تو بارداری اولم پول بیمه رو کامل دادیم ولی شرکت اسممون رو رد نکرده بود چهارمیلیون و هفتصد از جیب برا ...

وای چشمش ترسیده 😕 چه بد منم میخام بیمارستان صارم برنامه ریزی کردم واسه زایمان ۸ ۹ ملیون خرجش بخاطر همین رو بیمه حساب کردم که دیشب فهمیدم قابل اجرا نیس باید ۶ ماه از روش بگذره داغونم 😔

وای چشمش ترسیده 😕 چه بد منم میخام بیمارستان صارم برنامه ریزی کردم واسه زایمان ۸ ۹ ملیون خرجش بخاطر ...

سه سال پیش  چهار و خورده ای بود الان دوبرابره حتما هزینه سزارین! هرچی میگم از کجا میخوای بیاری گنج پیدا کردی؟ میگه تو بهش فکر نکن خودم جورش میکنم!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞