2777
2789
مطمئني ميترسم ضايع شم فقط جاش يخورررده قرمزه گونه چپم

اگه تصمیم جدی دارید

بله

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری فوقش نامه پزشکی قانونی میگیری میگه دستم خورد تو صورتش همین .خدایی نکرده دست و پا و دنده و چیزی ...

ميدوني كل بدنم ميلزره

نميدونم چرا ميترسم برم 

بخدا دارم ميميرم😭

راسته كه ميگن حضانت بچه تا ٧سالگي بامادره?

حضانت از اول با پدره فقط نگهداری طفل تا ۷ سال با مادره البته در صورتی که ازدواج نکنه .

یه نصیحت کنم بهت توی این روند بهتره قید بچتو بزنی بزار برو بگو بچه هم نمیخوام میخوان بعدش شوهر کنم دست و ما گیره اصلا نه برای دیدن نه با خودت ببرش هیچی

بعدش که طلاق گرفتی برو برای حضانت یا ملاقات طفل.

توی این موارد اکثرا مردا لج میکنن مبگن بچه برای خودت اما اگه بگی بچه رو میخوام زجرت میدن هم برای دیدن هم برای مهریه دستتم به هیچ جه بند نیست .

اما ول کنی بچه رو خودشون دو دستی میان تقدیمت مبکنن

نميشه خودم بزنم تو صورتم جاش بمونه برم پزشك قانوني؟  واقعا ديگه نميتونم ادامه بدم

نه میفهمن بدتر میشه برات. ببین روشهای طلاق گرفتن خیلی زیاده من الان نمیتونم راهنمایی اشتباه کنم بگم قهر کن برو بهتره از یه وکیل خبره بپرسی تو پیدا کردن وکیل خیلی دقت کن چون همه چی ب اون بستگی داره

اخه از كجا ميفهمن من زدم يا اون زدن زدنه 

از جهت زدن، فشار و زور وارد شده ،انقباض صورتت و خیلی چیزای دیگهد.

فوق فوقش ثابتم بشه تعهد میده دیگه نمیزنم فکر کن چند ماه بری و بیای اخرش شورای حل اختلاف میگه دیگه نزنیا اونم میگه باشه

حضانت از اول با پدره فقط نگهداری طفل تا ۷ سال با مادره البته در صورتی که ازدواج نکنه . یه نصیحت کنم ...

ميدونم اول و اخره حضانت با پدره فقط تا ٧سالگي با مادره

يعني قانون تا ٧سالگي ميدتش ب مادره

اگع شوهرم اعتراض كرد يعني ميتونن اين ٧سالم ازم بگيره دادگاه؟

نه میفهمن بدتر میشه برات. ببین روشهای طلاق گرفتن خیلی زیاده من الان نمیتونم راهنمایی اشتباه کنم بگم ...

من تو خونه زندونيم تا دم درم نميزاره برم با خانواده شوهرم توي ي خونه زندگي ميكنم

اخه چ جوري وكيل پيداكنم

ميدونم اول و اخره حضانت با پدره فقط تا ٧سالگي با مادره يعني قانون تا ٧سالگي ميدتش ب مادره اگع شوهر ...

عزیزم اگه ثابت کنه صلاحیت نداری اره میتونه بگیره .

اگر نه با مادره میتونی همین اولم بری همراه اون شکایتا شکایت حضانتم کنی 

[QUOTE=76050293]من تو خونه زندونيم تا دم درم نميزاره برم با خانواده شوهرم توي ي خونه زندگي ميكنم اخه چ جوري وكيل پي ...[/QUOTEیه روز به یه بهانه برو وکیل بگیر که کاراتو انجام بده  فقط بگو نمیتونی از خونه بیای بیرون خودش همه کاراتو میکنه