2777
2789

سلام.. از وقتی که فهمیدم باردارم حالم خیلی بده حالت تهوع شدید دارم که اصلا از جام نمیتونم بلند شم بعد به خاطر مشکل ژنتیکی هم که دارم میترسم به بچه برسه هم استرس خیلی شدیدی دارم الان دوماهه که از خونه بیرون نرفتم.مامان بابام منو اوردن خونه خودشون تا مواظبم باشن اما خانواده شوهرم حتی یکبار هم حالمو نپرسیدن هر بار هم که میرم خونشون مادر شوهرم حمله میکنه بهم میگه فکر نکن ما بچتو نگه میداریم فک نکن ما کمکت میکنیم بچت مریض شد خودت باید ببریش دکتر فک نکن ما همراهت میایم..  از وقتی حامله شدی مارو تحویل نمیگیری به شوهرت نمیرسی.. یه بار تو خونشون از بوی غذا حالم بد شد همش میگه اره ما بو میدیم که رفتی خونه مامانت.. و هزار تا حرف دیگه.. اگه هم برم خونشون حتی اگه جلوشون بمیرم هم نمیگن چی شدی..

شوهرمم همش سر کاره..به اندازه کافی حال جسمی و روحیم بده واقعا نمیدونم چه رفتاری نشون بدم همش کارم گریه کردنه توروخدا اگه کسی میدونه بگه من چکار کنم

خوب عزیزم تنهایی نروخونشون باشوهرت بروشوهرت پشتته؟

شوهرم خیلی مرد خوبیه اما اصلا به این حرفا اهمیت نمیده..

مشکل اصلی اینه که با خودشون زندگی میکنم تو یه واحد کوچیک چسبیده به واحد اونا ینی  یه جوریه که وقتی میخوام برم خونه باید از خونه اونا رد شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیالی طی کن وقتی ببینن به رفتارشون واکنش نشون نمیدی خودشون خسته میشن دست از سرت بر میدارن خدا برات نگه داره پدر و مادرت رو خانواده شوهر طرف پسرشون هستن نه عروس حالا دنیا هم بهشون خدمت کنی به فکر بچت باش استرس برات خوب نیست خدای نکرده برای بچت مشکل پیش میاد و یه عمر برات پشیمانی میمونه فقط و فقط بی خیال باش

بگو من از شما کمک نمیخوام حالم خوب نیست میریم خونه ی مامانم 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
شوهرم خیلی مرد خوبیه اما اصلا به این حرفا اهمیت نمیده.. مشکل اصلی اینه که با خودشون زندگی میکنم تو ...

اکثرمرداهمینن به خودشون نمیگیرن اینجورحرفاروسعی کن کمتربری که استرست زیادنشه بدترین چیزاسترسه به بچت فک کن فقط 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
اره حق با شماست همش با خودم میگم نه چیزی نگفتن تو حساس شدی  اما خیلی افسرده و ناراحتم

منم بودم ناراحت میشدم.ولی اصولا سعی میکنم جواب ندم.مخصوصا جواب کسی که فامیلمه.با رفتارم خیلی چیزارو نشون میدم.

ولی جواب غیر فامیلو راحت میدم.

شماهم حق داری بارداری من زندایی هام باردار بودن میدونم چقدر سخته.چقدر ادم حساس میشه.

ولی سکوت کن.

حرفی باهات زدن.متلک گفتن.بگو اهان.عه.که اینطور.نمیدونم.باشه

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

خانواده شوهر ول کن به خودت وسلامتی خودت برس وبا شوهرت زندگی خوبی داشته باش من الان یک کلیه کار نمی کنه ونفروتیک شدم یک بار حتی تلفنی زنگ نزدن حالم بپرسن پس بی خیال کسایی که ارزش زندگی با تو رو نداشته باشن همون بهتر که نباشن خدا روشکر مثل من پدر ومادر خوبی داری