2777
2789

مگه ميشه؟؟😦از چي مياد سنگ كليه نوزاد؟

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور فهمیدی سنگ داره؟

اول بابته عفونت ادرارش بردم آزمایش دادم.دکترش همینجوری گفت ک میخای یه سونو از مجاری ادرار و کلیش بگیر.گفتم باشه.بعد شک کردن به سنگ از جواب سونو.بعده دوماه گفتن باز سونو بده و اونجا جوابو ب فوق تخصص کلیه نشون دادم گفت سنگه بادارو حل میش

شاید کریستال اداری باشه نه سنگ.. شیر و اب جوشیده بهش زیاد بده...دوباره ببر سونو ان شالله که دفع شده ...

والا بهش یه داروی دست ساز دادن فوق العاده ترشه.گفتن رقیق کنم بهش بدم.دخترم شیرو بزور میخوره چه برسه ک بخوام کناره شیر دارو بهش بدم ک رقیق بشه هر ۸ساعت یبار باید اندازه ی یه استکان بخوره.دیشب کلا بالا آورد چون معدش گنجایشی نداره ک.بخاطره همین خواستم بدونم کسی تجربه داره ک راهنماییم کنه.

والا بهش یه داروی دست ساز دادن فوق العاده ترشه.گفتن رقیق کنم بهش بدم.دخترم شیرو بزور میخوره چه برسه ...

منم بردم دکتر همینجوری بهش سونو داد.بردم لاله برا سونو گفت کریستال ادراری داره...یه خانمه هم بود پسرش سنگ کلیه داشت ولی اینارو بهش نداده بودن..دکتر بهش گفته بود با مایعات حل میشه...دکتر منم گفت که هندونه و مایعات خیلی بخور که تو شیرم تاثیر داره....به دخترمم که ۴ماهش بود اب جوشیده میدادم و شیر فقط....بعد از ۶ماهم رفتم دوباره که رفع شده بود.به نظرم یه دکتر دیگه ببر....اخه اینو که میگید نمیشه داد به نوزاد....چند ماهشه؟؟؟؟

ببخشید پرحرفی کردم..

اگه تهرانی من دوتا دکتر میشناسم واقعا عالیه اند.

درست میشه دایی  
منم بردم دکتر همینجوری بهش سونو داد.بردم لاله برا سونو گفت کریستال ادراری داره...یه خانمه هم بود پسر ...

آخه دخترم شیرخشک میخوره.والا من فوق تخصص کلیه اطفال میبرم تو بیمارستان بقیه الله.یعنی کارش خوب نیس؟شما کجا بردی؟من درکناره نگرانیم بابته کلیه ی دخترم الان نگرانه معدشم.چون تو آب کمتر حل میکنم دارورو ومیترسم معدش داغون بشه چون ترشه.ازطرفی خوردنه شیرشم کمترشده چون آب معدشو پرمیکنه.کلا خواب و خوراکش خراب شده

آخه دخترم شیرخشک میخوره.والا من فوق تخصص کلیه اطفال میبرم تو بیمارستان بقیه الله.یعنی کارش خوب نیس؟ش ...

من بردم دکترامینیان البته بیمارستان صارم و پاسارگاد هم کارمیکنه...ولی مطب داره تو شریعتی...

متخصص کلیه هم بیمارستان مهر میرم که نزدیک ۱۸ سال خونوادگی میریم..چون بابام سنگ کلیه داره...الان خوب شده...دکتر دانش...

من دکتر شما رو نمیدونم.خوبه یا نه.....گفتم حالا بهتون بگم چون واقعا اذیت میشن بچه ها....بازم خودتون میدونید....

درست میشه دایی  
من بردم دکترامینیان البته بیمارستان صارم و پاسارگاد هم کارمیکنه...ولی مطب داره تو شریعتی... متخصص ک ...

الان بچتون بعده ۶ماه کلا رفت کریستالش؟خب اگ بدونم دکتری بدونه دارو حل میکنه میرم پیشش.چون عذاب میکشه بچم بااین شربت ترش😢

الان بچتون بعده ۶ماه کلا رفت کریستالش؟خب اگ بدونم دکتری بدونه دارو حل میکنه میرم پیشش.چون عذاب میکشه ...

بله ابان۹۶ سونو داد بعد فروردین ۹۷دوباره رفتیم گفت دفع شده...نمیدونم این دکتره گفت من فقط کار دکترسونو تو بیمارستان لاله رو قبول دارم..یه خانمی بودن...

بعد اونجا یکی بود پسرش سنگ کلیه داشت میگفت رفلاکسم داره..ولی دارو بهش نداده بودن پسرش یک سالش بود...

ولی دکتر دانش رو باید زنگ بزنی بپرسی که اطفال و قبول میکنه یا نه... فوق تخصص و جراح کلیه س تو بیمارستان مهر روزهای زوج میاد...

درست میشه دایی  
الان بچتون بعده ۶ماه کلا رفت کریستالش؟خب اگ بدونم دکتری بدونه دارو حل میکنه میرم پیشش.چون عذاب میکشه ...

میگم میتونید عکس سونوشو بفرستید اینجا...

درست میشه دایی