دلم خیلی گرفته باهر تلنگری اشکم درمیاد.شوهرم حقوقش کمه. به هرکی رومیندازیم جابه جاش کنه که حقوقش بره بالا نمیشه😔 چند جا بدهی داریم نمیتونیم بدیم. من حاملم خونه مامانمم شوهرم آخرهفته ها میاد چون باید بره سره کار. من شهرستانم اون تهران. چرا خدا صدامو نمیشنوه. چرا انقد باید فاصله طبقاتی باشه بین ما و بقیه آدما. چرا من انقد بدبختم😢 تو رو خدا برام یه صلوات بفرستید که خدا حاجتامو بده.. دلم داره میترکه😢
فدات بشم. نه عزیزم بچم پسره. بخدا شبا با گریه میخوابم😢
خداکمکتون کنه
بچه خیلی خرج داره
ماهم بعد از بچه همه حقوقمون تقریبا میره
برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
الهم صل علی محمد و ال محمد، ایشالا همخ مشکلاتت حل شه عزیزم غصه نخور توکل بخدا،منم خیلی گرفتارم گلم بارداری برای بارداریم دعا کن ک یائسگی زودرس نباشم همین طور حال همسرم...
بخدا منم تا پنج ماه شوهرم سر کار بود دو هفته یه بار میدیمش تازه یه هفته بود عروسی کرده بودیم همه می گفتن تو تازه عروسی چطور تحمل میکنی تا پنج ماه رابطه نداشتیم