2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید.دلم خیلی گرفته..😢

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
فدات بشم. نه عزیزم بچم پسره. بخدا شبا با گریه میخوابم😢

خداکمکتون کنه

بچه خیلی خرج داره

ماهم بعد از بچه همه حقوقمون تقریبا میره

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله منم اینطور بودم خدا رو شکر الان پیش شوهرم هستم مستاجر هستیم ولی خوب مهم آینه پیش همیم

اینکه ازش دورم بیشتر منو داغون میکنه. امشب زنگ زدم گفت دارم نیمرو میخورم دلم داشت میترکید😢

الهم صل علی محمد و ال محمد، ایشالا همخ مشکلاتت حل شه عزیزم غصه نخور توکل بخدا،منم خیلی گرفتارم گلم بارداری برای بارداریم دعا کن ک یائسگی زودرس نباشم  همین طور حال همسرم...

الهم صل علی محمد و ال محمد، ایشالا همخ مشکلاتت حل شه عزیزم غصه نخور توکل بخدا،منم خیلی گرفتارم گلم ب ...

مرسی عزیزم. چشم عزیزم برات دعا میکنم.ایشالله به هرچی که میخوای برسی و تو و شوهرت همیشه سالم باشید و به زودی مامان بشی

مرسی عزیزم. چشم عزیزم برات دعا میکنم.ایشالله به هرچی که میخوای برسی و تو و شوهرت همیشه سالم باشید و ...

ممنونم از امیدت و دعای خیرت،ایشالا همسرت بیاد کنارت و دیگه هرگز تو دلت غمی نباشه،قدم نی نی خوشگلم مبارک باشه سلامت باشید همگی  

بخدا منم تا پنج ماه شوهرم سر کار بود دو هفته یه بار میدیمش تازه یه هفته بود عروسی کرده بودیم همه می ...

من یه مشکلم دوریه شوهرمه. مشکل دیگم حقوق کمو بدهیامونه.هرچی درمیاره میره برا اجاره خونه و آب و برق و گاز😢