2777
2789
عنوان

كهير بارداي و رنگ پوست جنين؟؟!!!!!!

96 بازدید | 14 پست

دوستان أين دو تا ربطي داره بهم؟

من كعير زدم

دو تا إز خاله هامم زدن قبلا

بچه هانسون پوستشون خيلي تيرس

كسي بوده  كهير زده باشه

زايمان كرده باشه

💄

نمیدونم والا ربط داره یا نه ولی منم کهیر زدم تو حاملگی و پسرم هم سیاسوخته س 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فك كنم ربط داره  اخه خاله م و شوهوشم سياه نيستن😓

بابا بی خیال

نی نی سالم باشه و خوشگل

اصلا مگه سیاه و سفید و سبزه فرق می کنه

من خودم گندمیم پس نی نیمم باید گندمی میشد ,ولی  سفید شده,خو اگه گندمی یا سبزه یا حتی سیاه میشد مگه از دوست داشتنم کم میشد

نمیدونم والا ربط داره یا نه ولی منم کهیر زدم تو حاملگی و پسرم هم سیاسوخته س 

سیا سوخته چرا؟

خو سیاهه,حتما خیلی هم خوش ترکیب و قشنگه

باور کنید اینا واژه های نژاد پرستیه

در حالیکه سفیدهای اروپایی و امریکایی با سیاه های به معنای واقعی کلمه عاشقانه ازدواج می کنند ما هنوز تو بند رنگیم

اخه أين دو تا ميگم خيلي تيرن برا دخترر جالب نيس😔

تیکرت نشون میده 9 هفته وقت داری

بخدا من انقده بچه دار شدنم محال بود که کمتر کسی اندازه من میدونه ی نی نی چه قیمتی داره

واسم فقط سلامت و اصلح بودنش مهم بود وقتی دیدم بالاخره خدا بهم نی نی داد همش تشکر می کردم. منتها ماه هشتم وسوسه شدم از خدا تمام و کمال بخام

چند بار سیب ورداشتم و با وضو روش سوره بوسف,آیه الکرسی,حمد و توحید و زیارت عاشورا و صلوات فرستادم,از خدا خواستم چه در من و چه در همسرم و چه والدینمون هر مشخصه زیبایی هست به نی نیم بده

حالا همه میان میگن چی خوردی بهمون بگو,میگم بخدا تنها عنصر خوب بارداریم همین بود والا من که همش استراحت مطلق و رژیم بودم

شمام که هنوز وقت داری,اگه نگرانی ابنکارو بکن,اصلا ی بچه ای بهت میده همش از دیدنش ذوق کنی

تیکرت نشون میده 9 هفته وقت داری بخدا من انقده بچه دار شدنم محال بود که کمتر کسی اندازه من میدونه ...

عزيزم خدا بچت برات حفظ كنه

من سيب ك ميخورم روزي دو تا حتما 

إز فردا أين كار شما رو انجام ميدم

دعا كن ك بشه 🙏

💄
عزيزم خدا بچت برات حفظ كنه من سيب ك ميخورم روزي دو تا حتما  إز فردا أين كار شما رو انجام ميدم ...

2تا زیاد نیس؟

من کلا رژیم بودم و بابام در اومد ولی ماه هشتم حدودا 4 یا 5 بار اینکارو کردم انقده همش حالم بد بود حتی فرصت بیشتر خوندن رو نداشتم,دیده بودم آدم زشتی که خونده بود و جواب گرفت,البته یادت باشه خوشگلترین موجود روی زمین هم باشه سلامت جسم و انسانیتش مهمتره پس حتما اینا رو هم از خدا بخواه,اونم حتما از خرائن رحمتش بهت عطا می کنه