2777
2789
عنوان

میتونم به بچم شیرخشک کمکی بدم؟

86 بازدید | 7 پست

بچم 19 روزشه.کولیک داره.قطره کولیک ایز میدم یکم بهتره.شیر خودم خوبه.با شیردوش میدوشیدم خیلی بیشتر شده بود همش سینه درد داشتم لباسم خیس بود الان نمیدوشم بهتر شده.بچم مدام میخواد شیر بخوره.دیگه کمر ندارم بخاطر کولیکش هیچی نمیخورم نفخ نگیره زیرچشام گود رفته.شوهرم میگه بهش کمکی شیر خشک بدیم که حداقل یکم بخوابهِ.میترسم بدم بدتر شه.یکی بهمون گیگوز رو معرفی کرده که خوبه.بدم بهش کنار شیر خودم؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نداره ولی بهتره شیرخشک رو با مشورت دکتر انتخاب کنید 

دکترا قبول نمیکنن شیرخشک بدن.حداقل پیش این دکتر که بردم میگفت اصلا.یه پودر داد تازه شیر خودم بیشترشه که نخوردم.چون همینجوری شیرم زیاده همش لباسم خیسه

ببر دکترش اون خودش بهش شیر خوب معرفی میکنه.دختر منم اینجوری بود دکترش گفت ببلاک بده.منم دادم ولی دوم ...

دختر شما هم دل درد داشت؟

دکترا قبول نمیکنن شیرخشک بدن.حداقل پیش این دکتر که بردم میگفت اصلا.یه پودر داد تازه شیر خودم بیشترشه ...

شیرت ماشالا خوبه واسه چی میخوای شیر خشک بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چجوری دلت میاد؟؟؟

من اگه از دخترم برات بگم میشینی برام زار میزنی...نه خودم زندگی داشتم نه شوهرم سه ماه تمام....ولی هرگز راضی نشدم شیر خشک بدم وقتی میتونستم خودم ارومش کنم.

دختر من الرژی ام گرفت و من نابود شدم از بس منع غذایی شدم ولی طاقت اوردم...شمام یکم صبوری کنی درست میشه

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
شیرت ماشالا خوبه واسه چی میخوای شیر خشک بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چجوری دلت میاد؟؟؟ من اگه از دخترم برات بگم می ...

عزیزم نگفتم شیر خودمو نمیدم که.به عنوان کمکی بدم مثلا یه وعده شبا فقط که بچم یکم راحت بخوابه