2777
2789
آره کرومش از نظر منم تا حدودی اوکیه ولی کاشت و تیپ و... نه الته نظرات متفاوته

بله من خودم ناخن بلند دوست دارم

ممنون كه نظر داديد.

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ناخن مصنوعی چ کاشت چ چسبوندی خوشم نمیاد حس خوبی بهش ندارم سوای بحث غسل و.....

مثل مژه کاشت یجوریه انگار بصورت طرف نشسته

ولی برای عزوسی و مهمونی خیلی هم ناخنتون زیباست

نظر شخصیمه

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
خیلییی خوشگلللههه مخصوصا رنگ لاکت  من ناخونم الان اندازه شملس😁

ممنون عزيز دلم

نظر لطفته☺️☺️

ناخناي خودته ؟

من از ناخن مصنوعی چ کاشت چ چسبوندی خوشم نمیاد حس خوبی بهش ندارم سوای بحث غسل و..... مثل مژه کاشت ی ...

بله نظرتون محترم گلم

ممنون عزيز دلم نظر لطفته☺️☺️ ناخناي خودته ؟

بله گلم ولی یه دستم فقط سالم مونده😂😂فهمیدن میخوایم اخرهفته بریم عروسی ..دست زاستم هی میخوزه این ور اونور میشکنه

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

منم دوست دارم انجام بدم ولی نه به این بلندی که خیلی تو چشم نباشه فقط در حدی که مرتب باشه

ولی مشکلم اینه که آخرش نفهمیدم وضو باهاش قبوله یا نه؟!

یکی دیگه ام اینه که یکی از آشناهامون کاشت دچار قارچ شد

اگر بعد از هر لبخندی خدا را سپاس نگویید روا نیست بعد از هر اشکی از او گلایه کنید...
بله گلم ولی یه دستم فقط سالم مونده😂😂فهمیدن میخوایم اخرهفته بریم عروسی ..دست زاستم هی میخوزه این ور ...

اگه ژليش كني فكر كنم ديرتر بشكنه عزيزم

خيليم رو ناخناي خودت خوشگل ميشه❤️

اگه ژليش كني فكر كنم ديرتر بشكنه عزيزم خيليم رو ناخناي خودت خوشگل ميشه❤️

اوهوم خیلی دوست دارم ولی باردارم ...میگن ضرر دارههه وگرنه تا الان کرده بودم😂

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
این ماله دوماه پیشه رفته بودم عروسی بعدش گرفتم ...الان دوباره دراومده ولی به بلندی این نشده هنوز

خوش ب حالت كه ناخناي خودت رشدشون خوبه

من همه ش ناخنام ميشكست

مجبور بودم كاشت بزنم😣