2777
2789

عاليه ولي ني ني سايتي ها از ناخن بلند بدشون مياد من قبلا عكس گذاشتم نوشتن اه چندشم شد.. چجوري ميري دسشويي !!! 

نميدونم اينا ميرن دسشويي با ناخنشون چيكار ميكنن دقيقا !! 

نميدونم كي ياد ميگيرن اينقد بي فرهنگ نباشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگله😘😘😗😗😍😍فقط یه سوال چجوری میتونیدکارکنیدبااین ناخونا خیلی ذهنم درگیرشه...چون منم یه مدت خو ...

عزيزم دو سه روز اول خيلي سخت بود واسم الان كاملا عادي شده برام

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

زیادی بلنده.و قشنگ نیست راستش

الان ناخن با یه ژلیش معمولی و کاور ساده بهتر بنظر میاد.ناخن بلند و لاک کروم و... پلنگیه.ناراحت نشیا نظر خواستی خودت

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
زیادی بلنده.و قشنگ نیست راستش الان ناخن با یه ژلیش معمولی و کاور ساده بهتر بنظر میاد.ناخن بلند و لا ...

اتفاقا من خودمم سادگي رو خيلي دوست دارم

ولي الان كروم خيلي رو بورسه

نظرتون محترم

اتفاقا من خودمم سادگي رو خيلي دوست دارم ولي الان كروم خيلي رو بورسه نظرتون محترم

آره کرومش از نظر منم تا حدودی اوکیه

ولی کاشت و تیپ و... نه

الته نظرات متفاوته

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
عاليه ولي ني ني سايتي ها از ناخن بلند بدشون مياد من قبلا عكس گذاشتم نوشتن اه چندشم شد.. چجوري ميري د ...

آره واقعاً

من خودم ناخن كوتاه اصلا به دستم نمياد

دفعه قبل كوتاه بود اصلا جالب نبود واسم

به نظر منم ربطي به دستشويي رفتن نداره 😐😐