2777
2789
عنوان

تحقیر شدن توسط شوهر بی درک

1971 بازدید | 65 پست

به من میگ من با تو بدبخت میشم آخه پولامو هدر میدی 

شما بگو چیشده؟ 

کوکو سبزی درست کردم هم اندازه همیشه 

ولي چون قبلش چیز میز خورده بود گشنه نبود آنچنان بعد موند کوکو سبزی منم دادم همسایه بالایی هر چی مونده بود 

بهم میگ تو اصلا بلد نیستی اندازه غذا درست کنی همیشه اسراف میکنی منو بدبخت کردی من با این کارات پولام جمع نمیشه 

یا مثلا دیشب بهم گفت تو هیچ ارزشی نداری فقط مصرف کننده ای 

من بچه کوچک دارم سرکار نمیرم قبلا میرفتما اما از زمان حاملگی دیگ نرفتم. 

حالا شدم مصرف کننده و مفت خور 

چون پول در نمیارم 

این حرف زننده رو هزار بار گرفته 

پوشک برای بچه نمیخرم به خاطر گرونی کهنه شوری میکنم 😓باز باید با این همه از خود گذشتگی این حرفارو بشنوم. 

گاهی اوقات دلم براش میسوزه گاهی اوقات دلم برای خودم میسوزه میگم مقصر خودمم. 

شوهرای شما از این حرفای زننده نمیزنن؟ در مقابلش چی میگین؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد رحمت ب شوهر تو.. شوهر من ی لامپ روشن کنم پامیشه فیوزو قط میکنه میگه پول ندارم قبض برق و ابو بدم... برو از پیشونی شوهرت ماچ کن.

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

چون از اول ازش نخواستی و خودت خرج خودتو دادی و توقعی ازش نداشتی یاد گرفته الانم سر تو خرده میگیره که چرا ال چرا بل کم کم روش و رفتار تو عوض کن درسته باید هوای شوهرت و تو این شرایط اقتصادی داشته باشی اما وظیفه ی تو کار کردن بیرون از خونه نیست وظیفشه ک شما و بچشو تامین کنه میگن زنی ک خرج داره ارج داره راست میگن بخدا 

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
به من همچین حرفایی بزنن چنان میزنم تو دهنش که دندوناش بریزه تو شکمش.مگه وظیفه شماست کار کنی پول دربی ...

اینا فقط تو حرفه... یکی بزنی دو تا میخوری😕

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
یاخدا اینا دیگه کین

ی مشت حیوون

ببخشیدا ولی تقصیر خودته ؛ اگ شوهرت اینجوری باهات رفتار میکنه دلیلش اینه که خودت بهش این اجازه رو دادی

دلیلی نداره کهنه شوری کنی هم ب خودت هم بچت احترام بزار وظیفه ی شوهرته پوشک بچه رو تامین کنه دلت نسوزه عزیزم

ما زنا هر ضربه ای میخوریم بخاطر دلسوز بودنمونه

صد رحمت ب شوهر تو.. شوهر من ی لامپ روشن کنم پامیشه فیوزو قط میکنه میگه پول ندارم قبض برق و ابو بدم.. ...

چراغ روشن باشه اینقدر سرزنشم میکنه میگ بالاخره کی میخوای یاد بگیری؟ 

تقصیر خودت ک از اول کار کردی و زحمت زندگی و خرج و مخارج خودتو گردن شوهرت ننداختی الان قدر نمی دونه اما دیر نیست با صبر و حوصله و مشاوره درست میشه 

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن