2777
2789
عنوان

متخصص زنان اهواز.لطفا بیاین🙏🙏🙏

4548 بازدید | 51 پست

آدرس دکتر محمدعلی نظری رو میخوام.متخصص زنان و زایمان و نازایی😍😍😍😍😘😘😘😘😘

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
بزن نت بهت دقیق میگه 

سرچ کردم زده طالقانی.ولی دوستم میگه رفت کیانپارس.حالا نمیدونم دقیق کجاست

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم خیابان طالقانی باشه

تو گوگل سرچ کردم ک زده طالقانی روبه رو داخونه دکترهنرمند.حالا نمیدونم واقعا طالقانی یا کیانپارس.گفتم شاید اینجا کسی بیمارش باشه بدونه

بچه ها منم یه متخصص خوب بزا بارداری میخوام یه ساله اقدامم کی معروفه توی اهواز؟

دکتر نظری میگن عالیه.مهر از امریکا امد.من چند ماه زیر نظر ی دکترم ولی ازش راضی نیستم حالا میخوام برم زیر نظر دکتر نظری.متاسفانه ادرس دقیقشو نمیدونم

اگه اشتباه نکنم دیدم مطبشو نرسیده ب بانک انصار و طلافروشاس

مطمئنی؟؟؟نمیتونی واسم پیگیر شی از کسی بپرسی؟؟اخه من اهوازی نیستم.شهرستانم

جدی؟جواب داده کارش؟

اره دوستم دوماه پیشش بود.موقعی ک رفت گفت دوماه دیگه بارداری دقیقا ماه دوم باردار شد.خودش تنبلی داشت شوهرش هم ضعیف بود

[QUOTE=75988548]اره دوستم دوماه پیشش بود.موقعی ک رفت گفت دوماه دیگه بارداری دقیقا ماه دوم باردار شد. ...

اره میخوام.هزینه خاصی نداره فقط ویزیت و دارو.حالا بستگی داره چ مشکلی داشته باشی ک واست دارو بنویسه.من خودم مشکلی ندارم ولی شوهرم یکم ضعیفه