2777
2789

عينه برق و باد هر هفته دو تا نشانه رو درس ميدن 

منم يه نوزاد پنج ماهه دارم پسرم كه صبحا با صد تا ادا ميره مشقشون رياد نيست ولي رو خوني و ايناش افتضاحه خطشم كه اصلا نگو هر چي سعي ميكنم خونسرد باشم نميشه ن رو ميگه ت اصلا رواني شدم 

فعلا ديكته رو براشون شروع نكر دم امروز باهاش كار ميكنم فردا باز تپق ميزنه رواني شدم يعني 

خدایا شکرت 🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر بودن همينه ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه های الان همه همینن من پارسال دخترم اول بود یه جور اشکم رو در میاورد امسال هم دومه باز یه جور دیگه خودمم باردادم اصلا اعصاب ندادم نمی دونم بچه بدنیا بیاد می خوام چطور بهش برسم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
شب ها دیرتر از ساعت نه نخوابونش که صبح ها راحت پاشه وتو مدرسه هم حال وانرژی داشته باشه

از. دو سالگي رفته كلاس از پنج مهد  صبح ها گريه ميكنه ميگه دلم برات تنگ ميشه اصلا يه وضعيه ها 

خدایا شکرت 🫀