2777
2789

سلام دوستان.تایپیک قبلیم گفتم که شوهرم باخونوادس یک سال قهر بود مادرشوهرم که اومد از کربلا اومدن دنبالش شکهرم نرف من بذور بردمش بااینکه خیلی بددهنی کرده بودن بهم و خوارم کردن بازم رفتم بچه ها واسه ما سوغاتی نیاورد ینی منو بچم انتظار ندارم اما وقتی واسه دوست خواهر سوهرم اورده یعنی من کمترم.واسه شوهرم یک شال گردن و یک الله اورد یر سفره گفتم ممنون بابت غذا اما جوابی ندادن اما تا پسر خاله شوهرم که ده سالسه گف ممنون همه گفتن نوش جونت.بعد چند روز خونه خالش دعوت شدیم مادر شوهرم و خواهرش که خاله سوهرم که میزبان بودند رفتن تو اشپزخونه الکی خودشونو مشغول کردن و کلا با من گرم نگرفتن سر سفره دوباره تشکر کردم جواب ندادن وقتی فهمیدن دوباره باردارم تیکه انداختن یک تبریک نگفتن.حالا شوهرم باز خونشون میره اما منو پسرمو نمیبرم بنی گفتم نمیام چیکار کنم شوهرم بفهمه با رفتنش به اونجا مارو خار نکنه دلم خیلی سکسته خدایی بی حرمتی نکردم

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

سلام . اشتباه نکن 

نرفتنت چیزی رو درست نمیکنه . بدتر میکنه 

میرن به شوهرت میگن ببین زنت نمیاد.زنت مقصره فلان ...

برو که جای حرف نباشه که شوهرت برعلیه شما تحریک کنن.

مثلا جواب نمیدن یا بی محلی میبینی شب قبل خواب بگو ...جان دلم از مامانت. خواهرت. اینا گرفت جواب ندادن . این باعث میشه شوهرت نسبت به رفتار اونا حساس بشه و توجه کنه

همدردیم خانواده شوهر منم همینجورن البته من سر بی احترامیا و بدرفتاریاشون ده روز پیش باهاشون دعوا کردم که خب اشتباه بود کارم ولی اخه کاری کردن ک از کوره دربرم الانم قهرم شوهرم تنها میره خونه پدر و مادرش مطمئنم مادرشوهرم همه ی فامیلاشو با ما چپ انداخته واسه شوهرم غصه میخورم میدونم پس فردا عید بشه هیچکس خونمون نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . اشتباه نکن  نرفتنت چیزی رو درست نمیکنه . بدتر میکنه  میرن به شوهرت میگن ببین زنت ...

باور کن وقتی بی احتزامی مسبینم دلم میشکنه برم ک سنگ زو یخ شم

همدردیم خانواده شوهر منم همینجورن البته من سر بی احترامیا و بدرفتاریاشون ده روز پیش باهاشون دعوا کرد ...

مگه چی کم میشه ازشون حالا جلوم احترام کنن پشتم فحش بدن بخدا جلو همه ازم بد میگه جلو خودمم بی حرمتی پشت بی حرمتی اونوقت دوست دخترشو که یک دختر بی ابرو و سبکه رو میبره بالا خواهرشوهرمم هی عدا میاد بخدا خیلی تنهام اینارو ب مامانم نمیگم ب هیچکس اخه از بعدش میتریم