2777
2789
عنوان

متخصص زنان خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 34 پست
خیلی فیلمی  فقط بهت بگم این کارت روی زندگیت اثر نیزاره امیدوارم هرگز درمونده پیدا کردن دکتر نن ...

من برای درمان کیست تخمدانم هر جا می رفتم اصلا خوب نمی شدم ولی با معرفی دوستم رفتم پیش دکتر زهرا سیفی و ایشون تونست مریضی منو خوب کنه و الان خداروشکر تونستم بچه دار بشم به نظر من دکتر زهرا سیفی دکتر خوب و کار بلدیه شاید تو عزیزم نشنیده باشی ولی من در موردش قبل از رفتن پیشش خیلی تحقیق کردم و اینکه ندونسته یه حرفی بزنی و با آبروی مردم بازی کنی اصلا کار خوبی نیست مطمئنا کارما جوابتو میده

من برای درمان کیست تخمدانم هر جا می رفتم اصلا خوب نمی شدم ولی با معرفی دوستم رفتم پیش دکتر زهرا سیفی ...

احتمالا تو هم یک کاربر دیگه شون هستی  ایشون بسیار جوون و بیتحربست اینارو برای تو نمینویسم ها برای بدبختی که مثل خودم دنبال دکتره میگم شاید دکتر خوبی باشه اما قطعا معروف نیست و صد درصد این تاپیک سرکاری و برای تبلیغه الکیه

بسته اخه وجدانم چیز خوبیه 

من برات ارزو میکنم هرگز درگیر پیدا کردن دکتر نشی

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا تو هم یک کاربر دیگه شون هستی  ایشون بسیار جوون و بیتحربست اینارو برای تو نمینویسم ها بر ...

دقیقا وقتی گفتی کنجکاو شدم رفتم تمام تاپیکای استارترو این کاربر مهسا رو دیدم همه تاپیکا درباره دکتره و جالبه سه تا کاربری مهسا و مامان تیام و همین استارتر اینجا و مامایی پروین تو همشون اسم و شماره دکتر دادن 

عزیزم دکتر زهرا سیفی کارشون عالیه

منم کار دکتر سیفی رو شنیدم ولی نرفتم مطبشون .. 

دکتر خودم بهناز عطار شاکری هست که خیلی مهربون و با تجربه هستن .. 

به کمک ایشون تونستم بعد از مدت ها باردار بشم .. 

الانم به صورت آنلاین از راه دور ابهاشون در ارتباطم 

https://mavarateb.com/doctor_shakeri