2777
2789
عنوان

متخصص زنان خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فكر كنم ازون تاپيكهاي دروغ سركاريه براي تبليغ يك دكتر خيلي جالبه كه دونفر پشت هم راجع به اين خانم دكتر گفتن بعد  ميري ميبيني ايشون بي نهايت جونن وبه نظر نمياد تجربه داشته باشن

اخه وجدانم چيز خوبيه

اينو مينويسم براي كسايي كه ميان اين تاپيك گول نخورن منو بگو كه دلم به حال استارتر سوخت

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

ولي با نگاه به تاپيكهاشون ميبينيم كلا تو كار تبليغ دكترها هستن

استارتر بازي با روان ادمهايي كه دچار مشكلات وبيماري هستن براي خودت در زندگي انرژي منفي خواهد داشت

فكر كن دوراز جونت مشكلي داشته باشي و دربدر دنبال دكتر بگردي بعد يكي باهات اينكارو كنه 

يكم وجدان داشته ابش نميدومچ قدر پول ميگيري اما براي تبليغ راههاي بهتري هم هست

فكر ميكنم كاربر استارتر مهسا و مامان تيانم هر سه يك نفرن

اين نظراتو براي كسايي مثل خودم ميزارم كه درگير مشكلن ودنبال دكتر خوب كه گول اين ادمها رو نخورن همه تاپيكهاشون همينه دنبال يك دكتر در يك زمينه هستن يهو يكي مياد اسم دكتر مورد نظرو ميگه 

يكم روشتونو عوض كنيد

فكر كنم ازون تاپيكهاي دروغ سركاريه براي تبليغ يك دكتر خيلي جالبه كه دونفر پشت هم راجع به اين خانم دك ...

عزیزم شما از کجا میدونی دروغ و سرکاریه .. اینجا محیطیه برای تبادل نظر نه تبلیغ.. منم واقعا تو چند راهی گیر کردم که اومدم اینجا دارم از بقیه نظر میخوام

خیلی فیلمی 

فقط بهت بگم این کارت روی زندگیت اثر نیزاره امیدوارم هرگز درمونده پیدا کردن دکتر ننشی

دوستانی که این تاپیک میایید این خانم دکتر شاید خوب باشن شایدم نه اما معروف و کاربلد نیستن قصاوت با هودتون

سلام عزیزم

خواهر من بعد ده سال بچه دار شد

خیلی از دکترهای تهران ویزیتش کردن ولی درنهایت ناامیدی رفت پیش دکتر پاکروش 

متخصص نازاییه

خوش اخلاق نیست و کمی پولکیه ولی ما معجزه ش رو دیدیم

مطبش هم خیابون ویلاست سمت هفت تیر

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
وای چه عالی. خانمی شماره ای از داری برام بفرستی؟

نه ندارم

تو نت سرچ کنی هست ولی اصلا تلفنی وقت نمیده 

باید حضوری بری و از دکترت نامه داشته باشی

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
فكر كنم ازون تاپيكهاي دروغ سركاريه براي تبليغ يك دكتر خيلي جالبه كه دونفر پشت هم راجع به اين خانم دك ...

رفتم تاپیکهاش رو دیدم😕

تو یه تاپیک اورولوژی گفته دوماهه ازدواج کردم

الان میگه شش سال

خانم جان نمیدونم چقدر و چرا پول میگیری ولی این راهش نیست