2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکنم کلی باید گریه کنی نماز بخونی عذاب بکشی تا خدا ببخشه اینطور نیس؟ 

نه. من خودم در مورد مسئله ای شاید بیش از ده بار توبه کردم و دوباره گناه کردم. ولی مطمئنم خدا می بخشه. بالاخره آدم از رو می ره و دیگه گناهشو تکرار نمی کنه

هربار به این فکر میکنم که خدا گفته هزار بار هم بشکنی میبخشم این منو سست میکنه

بله خدا گفته ولي اگه شما سواستفاده كني شامل شما نميشه ، اگرچه باز هم لطف و كرم خدا بيشتر از جرم ماست ، نكته سربسته چه داني خموش ،... بنده را بندگي سزاست ، و پروردگار قادر و مهربان و غفور  را بنده پروري سزاست ... 

گناه من الان رو بچه ام اثر داره؟ 

عزیزم من که خدا نیستم.نمیدونم .خدا خیلی مهربونه عزیزم گناهتو پای بچت نمینویسهّ.گرچه خیلی ازماها تاوان اشتباه والدیتمون رو میدیم اما بستگی داره چه گناهی باشه.گناهت به خودت فقط ضربه زده یا به اجتماع یا افراد دیگه این خیلی مهمه.گلم بهش فکر نکن فقط همیشه ازخدا بخواه ببخشتت حتیداگه ازون گناه ده سال گذشته باشه.مثلا سذنمازت بگو خداجون منو ببخش منو هیچ وقت با گناهم امتحان نکن.خدا خیلی مهربونه.ولی من فعلا یه کوچولو باهاش قهرم 😠😡😠😡😠

هیچی  

خدا بزرگتر از اونه که فک کنی مثل ما آدما نشسته تا تلافی کنه... 

بزرگتر مهربون تر و بخشنده تر قابل وصف نیست .

فک کن یه کار بدی در حق مادرت کردی 

خیلیم ازش عذر خواهی کردی یا اصلا عذر خواهی نکردی 

بعد فکر می‌کنی مادرت دلش میاد چند سال بعد سر بچت سر نوش بلایی بیاره!!!!! 

حالا فکرم کن که مهربونی و دلرحمی و بخشندگی خداوند هزاران برابر بالاتر از پدر و مادر انسانه.... 

هزاران برابر⁦❤️⁩💞💞💞💞💞

خدا خیلی نازه😍😍😍همین که میتونی هر چی دلت خواست بهش بگی همیشه در دسترسه خودش خیلی باحاله.اصن بهترین نعمت زندگی ما انسان ها همینه خداهمیشه هست😍😍به خصوص الان که من باردارم قشنگ خدارو حس میکنم که چه جور یه موجود زنده تو بدنه منه.وووی تمون میخوره دوتا قلب تو بدنم هست😍😍😍خدا تصیب همه منتظزا بکنه بچه سالم وصالح.وهیچ بنده ای رو خدا بابچه هاش امتحانش نکنه و هیچ بچه ای تاوان گناه والدینش رونده.

هیچی  

عزيزم خدا همه گناهان را ميبخشد اگر تؤبه كنيد مگر شرك را ... بعد هم خدا چرا سر بچه ت تلافي كنه ، انقدر رابطه تو با خداوند كريم نزديك كن كه هم گناهت بخشيده بشه و هم بتوني براي بچه ت از خدا خير و رحمت بخواهي ... اگه حق ألناس را ضايع كرده اي در صدد جبران باش و براي مردم هم خيرو نيكي را طلب كن . كافيه درست و خوشبينانه زندگي كنيم ، تا همونو از طرف خداوند جذب كني .. خود نااميدي كفره ، يعني كسي از رحمت خداوند نااميد نميشود مگر كافر  .. همينكه عذاب وجدان داشته باشي و به توبه فكر كني يعني خدا بهت نظر لطف و رحمت داره كه باعث شده از گناهت ناراحت بشي و بتوبه فكر كني واز عقوبت گناهت ترس داشته باشي وأينا .،، پس سعي كن طاعت و بندگيتو بيشتر كني تا خودتم به ارامش برسي و اطمينان پيدا كني خدا ميبخشدت 

@بانوی_بی_نشان     باید از کسی حلالیت بطلبم..و میدونم اگه این کارو انجام بدم داغ دلش ...

سلام.توبه کنید از کاری که کردید و چون میگید دسترسی ندارید از طرف ایشون خیرات بدید و عبادت انجام بدید.

خودم تو همچین مواردی همیشه دعا میکنم خدا دل اون شخص رو نرم و راضی کنه.

شما اگر واقعا پشیمان باشید خدا جبران میکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....