2777
2789

من چندسال از توبه م میگذره و هرگزم کارمو تکرار نکردم ولی بازم میترسم‌خدا نبخشیده باشه و سربچه م تلافی کنه،نمیتونم باور کنم بااون همه گناه الان اینقدر خوشبختم همش میترسم یه اتفاق حالمو بگیره و بدبختم کنه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توبه وقتی قبوله که دیگه اون گناهو تکرارش نکنی یکی از شرایطشه نمیشه هی گناه کنی هی توبه کنی که

موج منفی نده عزیزم همین که پشیمونه و احساش شرم داره پیش خدا کافیه .... خدا خیلی بزرگتر از درک ماست

توبه یعنی از اعماق دلت از گناهت پشیمون باشی و از خدا بخوای ببخشتت پس اگر برمیگردی یعنی توبه ت عمقی ...

هربار به این فکر میکنم که خدا گفته هزار بار هم بشکنی میبخشم این منو سست میکنه

وَ هُوَ الَّذِى یَقْبَلُ التَّوْبَهَ عَنْ عِبَادِهِ وَ یَعْفُواْ عَنِ السَّیَِّاتِ وَ یَعْلَمُ مَا تَفْعَلُون } سوره شوری آیه ۲۵ ‏ }

و اوست کسى که از بندگانش توبه می ‏پذیرد و از گناهان در می ‏گذرد و آنچه را که می ‏کنید، می ‏داند.

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

@بانوی_بی_نشان   باید از کسی حلالیت بطلبم..و میدونم اگه این کارو انجام بدم داغ دلش رو تازه میکنم.و اینکه اصلا نمیشناسمش و هیییییچ نشونی ازش ندارم...۳سال گذشته..اما میترسم منو نبخشیده باشه..و حق الناس گردنم باشه...تکلیفم چیه؟؟