2777
2789

دیگ از مورچه ها هم میترسم

از این مورچه کله گنده ها

صبح بیدار شدم دیدم رو فرق سرش پر مورچست چند نقطه رو زخم کردن و اندازه دو سانت در یک سانت موهاش کندن.قشنگ انگار درو کردن موهارو

بخدا جدی میگم.خونه مادرشوهرم بودم .پسرم 4ماهشه کنار مبل خوابیده بود😢

الان موهاش مجددا رشد میکنه ؟چ موهایی بود  مو طلایی کوفتتون بشه الهی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

رشد میکنه ولی واقعا خطرناکه. چندسال پیش مورچه رفته بود گوشم نصف شب داشتم دیوونه میشدم نمیفهمیدم خودمو میزدم درو دیوار نامزد بودم اون موقع بابام برد بیمارستان دکترش نفهمید گفت عفونته اومدیم خونه دیگه سرمو گرفته بودم هی گوشمو میکشیدم انقدر تکون دادم افتاد به مامانم گفتم افتاد مورچه بود مرده بود وااای یادم میفته بدنم گز گز میکنه خیلی بد بودم رسما دیوونه شده بودم

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ