2777
2789

سپاس

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

گوشت و نخود و با نصف قاشق نمک .مثلا برای چهار نفر چهار کاسه آب ولی نصف کاسه باشه آب ‌.بریز داخل زودپز یا قابلمه .بزار بپزه .وقتی پخت سیبزمینی بشور بنداز داخلش من پوست نمیگیرم ..یه پیاز متوسط خرد کن بریز داخل آب گوشت. فلفل سیاه و زردچوبه رب بزن .بزار نیم ساعت بپزه در حدی که سیبزمینی ها بپزه .بعد دیگه آمادست. فلفل تند هم میتونی بزنی اگه دوست دارین .بعضی رب گوجه فرنگی ها نصف قاشق میزنی غذا خیلی خوش رنگ میشه.اگه ربتون اینجوره نصف قاشق بزن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بگيم؟ يا شما يادمون ميدي؟😂

نه استاد شما  خوشکل بفرمایید

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
گوشت و نخود و با نصف قاشق نمک .مثلا برای چهار نفر چهار کاسه آب ولی نصف کاسه باشه آب ‌.بریز داخل زودپ ...

همون اول پیاز و با گوشت نریزم و همچنین ادویه رو؟

سیب زمینی با پوست طعمش رو متفاوت میکنه؟

همون اول پیاز و با گوشت نریزم و همچنین ادویه رو؟ سیب زمینی با پوست طعمش رو متفاوت میکنه؟

همون اولم میتونی بریزی اما وقتی سیبزمینی ها رو انداختی بازم یه پیاز کوچیک یا نصف پیاز خرد کن بریز داخل آب گوشت اینجور خوشمزه میشه ..پی یا همون چربی گوشت هم داخلش بریز وقتی پخت با گوشت کوب بکوب بریز داخلش با سیبزمینی هم بپزه دوباره ..خب با پوست سنتی تر میشه طعم آبگوشت خوشمزه میشه .بدون پوست هم میتونی بندازی 

همون اولم میتونی بریزی اما وقتی سیبزمینی ها رو انداختی بازم یه پیاز کوچیک یا نصف پیاز خرد کن بریز دا ...

ممنون از شما دوست عزیز

ببخشيد

من استاد ابگوشتم😂

نخود و لوبيا سفيد +گوشت+دنبه+پياز+زرد چوبه و فلفل

بريز تو قابلمه بذار رو گاز زيرشم كم كن

يه تيكه چوب دارچين+يه دونه گوجه بنداز توش

يه ليمو عماني نصف كن هسته هاشو در بيار همون نصف رو بنداز توش

دو ساعت بعد هم نمك بزن

ببين نمك اندازه باشه

بعدم جا افتاد نوش جان

من حداقل پنج ساعت ميپزم

خواهش میکنم .سوالی داشتی بگو حتما  .چه اشکالی مگه  من تازه عروسی کرده بودم زوری کلی پول & ...

چه خوب بازهم ممنون