2777
2789
عنوان

برای کم خونی شدید چی بخورم؟؟

2834 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها،الان تو ۲۸ هفتم،امروز رفتم دکتر آزمایش هامو نگاه کرد گفت کم خونی شدید دارم و قرص میده دوتا در روز بخورم،وزنمم زیاد شده گف خیلی تو دوهفته بالا رفتم،قندمم گف یکم بالاس ولی نیاز به دارو ندارع،الان چی برای کم خونی خوبع بخورم؟؟ برای وزنم چیکار کنم؟؟ به جای قندو شیرینی و ابمیوه چی بخورم؟؟

راسی به جز اینا الان قرص کلسیم و مولتی که مکمل چندتا قرصه هم میخورم،ساعتاشونو چطوری بخورم؟

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  

خرما

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید قرص آهن بخوری دیگه کباب و پسته و اسفناج و عدس هم برای کم خونی خوبن

قرص که داد،الان نمیدونم تایم داروهامو چطوری تنظیم کنم؟؟

کباب وزنمو زیاد نمیکنه؟ چه کبابی؟

قبلش هم قرص میخوردی و آزمایش دادی گفتن کم خونی؟ 

اره فروفرت گاین میخوردم باز چند روز نخوردم بعد از ازمایش گف کم خونی شدید دارم

قرص که داد،الان نمیدونم تایم داروهامو چطوری تنظیم کنم؟؟ کباب وزنمو زیاد نمیکنه؟ چه کبابی؟

من چند وقت پیش دکتر بهم قرص اهن داد گفت دو ساعت قبل خواب بخور بعدش هم هیچی جز موادی که ویتامین سی دارن مثل نارنگی و پرتغال نخور تا جذب بشه.

گوشت قرمز دیگه

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

من از نظر کم خونی و کمبود اهن  به خاطر اینکه چنندین سال از گوشت استفاده نکرده بودم خیلی مریض شدم       همه ی داروها رو استفاده کردم و فقط این عالی بود      جگر رو تکه تکه کردم و نمک زدم و توی شیشه ربختم ودرشو بستم و توی یه قابلمه اب جوش گذاشتم یه مدت توش جوشید و بهد ابشو میخوردم    از همون بار اول واقعا تغییر حالم رو فهمیدم