2777
2789
عنوان

شدیدتر شدن درد کولیکی طبیعیه؟

150 بازدید | 17 پست

سلام به همگی، ممنون که واسه جواب دادن به سوالم اومدید، دخترم دو ماه و ۲۴ روزشه، تا یه هفته پیش عصرا و شبا گریه میکرد اما گریه هاش مثل نق زدن بود و با تکون دادنش روی پا آروم میشد اما الان یه هفته است که گریه هاش شدید تر شده و تبدیل به جیغ شده و حتی با بغل کردن و راه رفتن خیلی کم آروم میشه، بعد اروم شدن دوباره یهو جیغ میزنه و گریه میکنه، مدفوعش هم کفه اما زرده (که یه جا خوندم طبیعیه) آیا این دل درداش کولیکه؟ مگه کولیک نباید کم کم بهتر بشه اینکه داره بدتر میشه!

البته امروز واسش وقت دکتر گرفتم اما قبل اون دل توو دلم نیست، کسی میتونه راهنماییم کنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد کولیکو دکتر می گفت فقط پدر میتونه اروم کنه. به طوری که بچه رو بخوبونه سینه اش و اواز بخونه. یا سوار ماشین بشه و دور دور کنه😂

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
شاید رفلاکس داره ...

بعد شیر خوردن بالا نمیاره اما حس میکنم رفلاکس پنهان داره، چون یه چیزی توو دهنش میاد و مثل آدامس میجوه و... اما رفلاکس باعث این گریه های شدید میشه؟؟

بعد شیر خوردن بالا نمیاره اما حس میکنم رفلاکس پنهان داره، چون یه چیزی توو دهنش میاد و مثل آدامس میجو ...

ایشالله که نداشته باشه...خیلی بد رفلاکس ..بله متاسفانه رفلاکس و اگه داروشو بهش ندی خیلی اذیت میشه و گریه های شدید میکنه...پسرمنم رفلاکس پنهان داشت منم نمیدونستم یا جدی نمیگرفتمو داردهاشو سروقت نمیدادم کلی زحر میکشید و گریه های شدید داشت آخر سرم صبحا ساعت 5 بیرون میخوابید و مباوردیم خونه😢...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
کولیک دوره اش صعودی یعنی روز به روز بدتر تا ناگهانی تموم بشه. تجربه من دارو پدی لاکت و کولیکز حتما ...

وااااااای نمیدوووونی کامنتت چقدرررررر خوشحالم کرد، انشاالله که اینی که تو میگی باشه و آخرای درد کولیکیش باشه، واقعا مطمئنی؟؟؟؟؟

کولیک دوره اش صعودی یعنی روز به روز بدتر تا ناگهانی تموم بشه. تجربه من دارو پدی لاکت و کولیکز حتما ...

قنداق کردن یعنی دستاش رو زیر پارچه بپیچم یا پاهاشم بکنم توو قنداق؟

وااااااای نمیدوووونی کامنتت چقدرررررر خوشحالم کرد، انشاالله که اینی که تو میگی باشه و آخرای درد کولی ...

آره .همینجوره اوایل بچه ها گریه هاشون غروب شروع میشه تا صبح

دوره بعد صبح شب گریه میکنند.

اما اگ درمان شروع کنی بچه زودتر خوب میشه‌

حتما بهش پدی لاکت کولیکز بده تا زودتر درمان بشه.

ایشالله که نداشته باشه...خیلی بد رفلاکس ..بله متاسفانه رفلاکس و اگه داروشو بهش ندی خیلی اذیت میشه و ...

آخه چند روزیه رفلاکسش خیلییی بهتر شده، قبلا در حد ده دقیقه میخوابید و بخاطر رفلاکسش از خواب میپرید اما الان خوابش عمیق تر شده

قنداق کردن یعنی دستاش رو زیر پارچه بپیچم یا پاهاشم بکنم توو قنداق؟

داخل نت آموزش قنداق کردن بچه هست

پارچه قنداق بگیر هم دست هم پاهاش داخل قنداق بزار 

بچه بهش آرامش میده موقع خواب دستش نمیخوره داخل صورتش بیدار بشه.

در ضمن بچه زیاد گریه میکنند خیلی باهوش میشن