2777
2789
۶روزه از موعدم گذشته وقتی ختم رو انجام میدادم کلی با ذوق برای همه میخوندم هم برای خودم هم برای همه و ...

الانم با اميد باش اين حرفا ناشكريه هنوز چيزي نشده جرا عجله داري ختمو ادامه بده اگه ماه بعد مامان نشدي بيا غصه بخور نبينم گريه كنيا نبينم گله كني 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶روزه از موعدم گذشته وقتی ختم رو انجام میدادم کلی با ذوق برای همه میخوندم هم برای خودم هم برای همه و ...

عزیزم بیبی چک هم باید۱۵ روز بعد موعد انجام بدی دقیق میشه.زود انجام دادی🤔

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁
الانم با اميد باش اين حرفا ناشكريه هنوز چيزي نشده جرا عجله داري ختمو ادامه بده اگه ماه بعد ماما ...

الانم با چشم گریون دارم ذکر رو میخونم مدام زمزمه میکنم

منو ببخش بخاطرت نجنگیدم
مرسی گلفام جون خیلی خوبه که هستی

اين اسمتم به ادم انرژي منفي ميده اخه اين چيه گذاشتي دخترم😂😂بخند بذار دنيا بروت بخنده عزيزم تو مشكلي براي بارداري داري يا همسرت ؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم بیبی چک هم باید۱۵ روز بعد موعد انجام بدی دقیق میشه.زود انجام دادی🤔

۱۰روزه کمر درد شدید دارم سرگیجه سینه هام درد میکنه تخمدانهام درد میکنه رفتم دکتر گفت احتمال زیاد بارداری بی بی زدم ولی منفی بود

منو ببخش بخاطرت نجنگیدم

منم مث شما ۳ ماه انتظار دارم اما نشد .این ماه دکتر گفت تخمدانات حتی یه فولیکولم نساختن.شاید بخاطر استرسه.برای همین همه چیزو سپردم به خودش.ان شالله دامن شماو من و همه منتطرا سبزه شه

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
الانم با چشم گریون دارم ذکر رو میخونم مدام زمزمه میکنم

گريه كن اشكال نداره اما ناشكري نه ما اينقدر در خونه خدارو ميزنيم تا خسته بشه از ما ببينه رومون كم نميشه دروباز كنه بلاخره ببين عزيزم همينكه الان روبه خدا كردي دعا ميكني خودش حكمت همين كاره خدا بهت توفيق داده يادش كني صداش كني همين كافي نيست؟ چي از اين بالاتر كه به ياد خدا باشي شايد اكه بهت بچه ميداد بدون دردسر اصلا فكر خدارم نميكردي چه برسه بشيني ذكر بگي دعا كني همين يعني توفيق الهي پس خوشحال باش چون نظركرده شدي خدا دوست داشته كه دعوتت كرده بخواه ازخودش چيزي ازش بعيد نيست و نشدني تو كارش نيست مگه به قدرتش شك داري مادرت چقدر هواتو داره دوست داره كمك حالته پشتيبانته بعد خداي تو كه خالق تو و مادرته كه مهرش از مادرت بالاتره يعني هواتو نداره؟

منم مث شما ۳ ماه انتظار دارم اما نشد .این ماه دکتر گفت تخمدانات حتی یه فولیکولم نساختن.شاید بخاطر اس ...

ايشالا سه ماه مدت زيادي نيست به خدا حالا وقت دارين فقط استرس نداشته باشين بدون فكرو خيال اصلا به بارداري فكر نكنيد همه چي درست ميشه ايشالا همه حاجت روا بشن

۱۰روزه کمر درد شدید دارم سرگیجه سینه هام درد میکنه تخمدانهام درد میکنه رفتم دکتر گفت احتمال زیاد بار ...

ميشه بري يه ازمايش بدي

اين اسمتم به ادم انرژي منفي ميده اخه اين چيه گذاشتي دخترم😂😂بخند بذار دنيا بروت بخنده عزيزم تو مشكل ...

من اندمتریوز داشتم عمل کردم چهار ساله پیش یعنی یک سال بعداز بدنیا امدن دخترم

بعد یک ساله پریودم سه روز بود رفتم دکتر بهم دارو داد استفاده کردم یهو جوری شد که در ماه من دوباره پریود میشدم رفتم دکتر گفت نمردی که فقط توی یه ماه دوبار پریود شدی دیگه پیش نرفتم

دکترم رو عوض کردم گفت احتمالا دوباره اندمتریوز داری رفتم سونو نشون نداد بعد گفت دیگه دارو نخور اقدام کن برای بارداری منم اقدام کردم الانم تخمدان سمت راست خیلی درد میکنه تیر می‌کشه

نمی‌دونم چکار کنم

منو ببخش بخاطرت نجنگیدم
۱۰روزه کمر درد شدید دارم سرگیجه سینه هام درد میکنه تخمدانهام درد میکنه رفتم دکتر گفت احتمال زیاد بار ...

میدونم شاید باردار باشی.خوب بیبی چک ضعیفه.بزا حالا صبر کن تا ی هفته دیگ دوباره امتحان کن.اونموقه جوابش درست تره.

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁
من اندمتریوز داشتم عمل کردم چهار ساله پیش یعنی یک سال بعداز بدنیا امدن دخترم بعد یک ساله پریودم سه ...

ايشالا باردار ميشي توكه يدونه هم داري پس حتما باردار ميشي فكرشو نكن داري به خودت همش استرس ميدي اينا سمه برات راستي منم اندو احتمالا داشته باشم تو كجا عمل كردي برام تو دعاهات بخواه از خدا نداشته باشم چون هزينشو ندارم سختمه و الان جنين فريز دارم اينجوري كارم عقب ميفته من سنم بالاست و زمانم كم پس براي منم دعا كن خدا دوست داره حرفتو گوش ميكنه من خيلي گناهكارم روسياه روسياه

مرسی از اینکه امید میدین یکم اروم شدم

خداروشكر اروم شدي حالا بخند پاشو لباستو بپوش برو ازمايش بده كه خيالت راحت بشه از چه كنم دربياي