فردا تولد پسرمه اما چون درگیر خونه سازی و قسط وام و اینا هستیم نمیتونیم براش تولد بگیریم حتی یه تولد کوچیک و خونوادگی😔😔خیلی ناراحتم آخه جرا بعضیا اینقدر دارن که چه تولداااا میگیرن اونوقت من تولد 1 سالگی پسرمم نمیتونم هیچ غلطی بکنم
پسفردا بزرگ شد عکس از تولد 1 سالگیش خواست چیو باید نشونش بدم آخه😢😢😢😢
چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من یه کیک خونگی درست کردم تزینش کردم بادکنک شمع خریدم ...مهم ذوق کردن بچه بادیدن بادکنک و فوت کردن شمعه.....مادرخلاق خوشحالترین بچه رو میتونه داشته باشه
عزیزم یه پودر کیک بگیر خودت درست کن، اینم سنگینه براتون یه کیک خوشگل صبحونه بگیر، با از این شمع کوچیکا، یا اصلا اینم نیست اشکالی نداره، یه شام خوب و چای و میوه و اگه بشه یه کادوی مختصر برای بچه، حتی چیزی که خونه داری مثلا لباس براش قبلا گرفتی هنوز تنش نکردی مثلا همونو کادو کن، بچه که متوجه نمیشه، فقط کلیتش این که با هم خوش باشید و چن تا عکس خاطره بگیرید