سلام خانما میخوا برم جایی که نمیشه اونجا کرم یا پنکیک دربیارم بزنم پوستم تقریبا خوبه ولی چی میشه استفاده کرد پوست رو روشنتر و صاف نشون بده؟مثلا صابونی چیزی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سفیده تخم مرغ با گلاب و آب لیمو هم بزن هفته ای دوبار بزن پوستت عالی میشه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
قبل از حمام یک قاشق حنا بدون رنگ با چند قطره گلاب با یک قاشق ماست اگه پوستت چرب ماست یه کم ترش و اگه پوستت خشک هست ماست شیرین یا شیر استفاده کن مخلوط کن بزن به پوستت و یه کم حمام یخار کن بعد ده دقیقه تا 20 بشور عالیه
خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪