2777
2789
عنوان

هفته ٣١ بارداري،حالات روحي داغون😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 45 پست

عزیییییزم فقط ب این فکر کن ک تا چند وقت دیگه نتیجه ی اینهمه سختی رو میگیری... میوه ی صبر خیلی شیرینه 

منم حس میکنم زشت شدم, بینی خوشگل عملیم ورم کرده, لب بالاییمو انگار زنبور نیش زده و باد کرده 😂

کمردرد و دل درد نفسمو بریده, بماااااند ک تا 5 ماه تهوع شدیییید داشتم و 9 کیلو وزن کم کردم. اما همیشه خدارو شکر کردم ک منو لایق مادرشدن دونسته و ب امید دیدن نی نیم, همه ی سختیارو تحمل کردم. بالاخره تموم میشه و با دیدن نی نی خوشگلت  همه ی اینا رو فراموش میکنی 

توکل ب خدا کن و صبور باش, (مادر) اسم بزرگیه ک خدا روت گذاشته, قدرشو بدون

التماس دعا 😍

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم خودتو ناراحت نکن با ختم بارداریت تموم میشه این حالتهات ...میشی همون خانم خوشتیپ سابق .. ...

فك نكنم ديگ خوشتيپ بشم 

عكسامو نگاه ميكنم حسرت ميخورم 

كمر باريك ديگ فك نكنم ببينم ب خودم 

١٥كيلو اضافه كردم تا الان😓

هنوز نميدونم طبيعي يا سزارين 

كدوم بهتره وا واقعا نميدونم بلاتكليفم

💄
بخدا ي دقه ارامش نداشتم تو بارداريم اول ك تهديد ب سقط نميدونستم حاملم رابطه داشتم  باز بعد ج ...

خیالت راحت 

انشالله خوب میشی 

من خودم هماتوم کیست دوتا توی سرجنین  کم کاری تیرویید و..توی این بارداریم داشتم همه روتوکل کردم وبخیر گذشت .... شمام به لحظه های خوب بعدش فکر کن😉😉

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
فك نكنم ديگ خوشتيپ بشم  عكسامو نگاه ميكنم حسرت ميخورم  كمر باريك ديگ فك نكنم ببينم ب خود ...

نترس من بچم دوسال کامل شیرخودمو وخورد واینقدر بازیگوش بود به وزن قبل بارداریم رسیدم 

قبل بارداری ازلاغری مچ وکمر نداشتم وتوبارداری مثل شما شایدم بیشتر وزن اضافه کردم ولیکن بعد دوسال همانطورلاغر شدم

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
چون توبارداری اذیت شدی چنین حس هایی اومده سراغت. من الان توی اخرای بارداری چنین حس خستگی وسنگینی ...

اخه من شوهرمم س روز اخر هفته پيشم نيس اين قضيه هم روم فشار مياره واقعا

تا ماه اخرم هم نيس هميشه پيشم 

چاره اي نيس ولي بايد بره كارشه 

اين حس يكي دو روزه اومده سراغم اينجوري نبودم اصلا😓

💄
فك نكنم ديگ خوشتيپ بشم  عكسامو نگاه ميكنم حسرت ميخورم  كمر باريك ديگ فك نكنم ببينم ب خود ...

ن بابا اصلا اینطور فکر نکن من 82کیلو بودم الان 66هستم ...در عرض دوماه...این اضافه وزن بخاطر ورم دوران بارداریه معمولا.من سزارین کردم و راضی بودم اما اگه شما شرایطتش رو داری طبیعی بهتره و عوارضش کمتر

اره اوليه

پس بهت حق میدم نگرانی هاتو 

چون منم سربچه اول روی همه شرایط جنینیش وحتی بعد دنیا اومدنش روی میزان رشد و واکسن و.. حساسیتهای زیادی داشتم ولی سر بعدیا دیگه پوست کلفت شدم وحساسیت ندارم😏😏😏

عزیزم اصلن توجه نکن به این حسا...من رفتم فیلم گذاشتم وخودموشوهرم دیدیم...تایادم رفت...الان یهوتاپیکت ...

واي خيلي چاق شدم ميترسم بخورم بخدا 

فهلا ك از گرميجات ممنوع شدم كهير زدم حسابي دو س روز فقط دارم سوپ ميخورم 

چيزي هست برا وزن گيري ك چاق نكنه عزيزم؟

💄
اخه من شوهرمم س روز اخر هفته پيشم نيس اين قضيه هم روم فشار مياره واقعا تا ماه اخرم هم نيس هميشه پيش ...

کسی نیست بیاد پیشت تنها نباشی

عزیییییزم فقط ب این فکر کن ک تا چند وقت دیگه نتیجه ی اینهمه سختی رو میگیری... میوه ی صبر خیلی شیرینه ...

قربونت عزيزم 

چ أنرژي مثبتي 

افرين بهت 

دقيقا بيني منم عمله ورم كرده 

درست ميشه بعد زايمان؟

💄
خیالت راحت  انشالله خوب میشی  من خودم هماتوم کیست دوتا توی سرجنین  کم کاری تیرویید ...

واي شمام مثل من روزاي سختيو گذروندي

انشالله ب سلامتي زايمان كني عزيزم 

ني ني دخمله؟

💄