2777
2789
عنوان

هفته ٣١ بارداري،حالات روحي داغون😢

2681 بازدید | 45 پست

بچه ها شمام مثل منين؟

حس ميكنم زندگي چرته

حس ميكنم زشت شدم 

از بارداري و سنگيني شكمم خسته شدم 

حس ميكنم قرار از اين ب بعد تا اخر عمرم خسته و پير باشم

اينم بگم بارداري فوق العاده پر درگيري داشتم تا همين الانش ك كهير كل بدنم گرفته

بغض دارم 

ناراحتم 

نميدونم چيكار كنم

كسي خست مثل من بوده باشه؟😔

💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته ۳۱هستم...دقیقا امشب این حسارو داشتم باشوهرم حرف زدم واونم کلی دلداریم داد....الکی الکی احساس پوچ بودن کردم😢میدونی واسه خاطرهورمونای بارداریه....اصلن بهش بهانده وسعی کن سرگرم باشی

خدایا شکرت

طبیعیه عزیزم خودتو ناراحت نکن با ختم بارداریت تموم میشه این حالتهات ...میشی همون خانم خوشتیپ سابق ...به اتفاقای خوب فکر کن...ب بچه نازت قراره دنیات بشه...اگه اینجور فکر کنی دچار افسردگی بعد زایمان میشی

چون توبارداری اذیت شدی چنین حس هایی اومده سراغت.

من الان توی اخرای بارداری چنین حس خستگی وسنگینی واذیت شدن دارم چون پاهام درد میگیره ونمیتونم پهلو به پهلو بشم ولی جلوترنه خوب بودم

شمام سعی کن فکرای منفی ودور کنی وبه روزای خوبی که پیش روت هست متمرکز بشی وبیشتر بیرون برو تاروحیت عوض بشه

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
منم هفته ۳۱هستم...دقیقا امشب این حسارو داشتم باشوهرم حرف زدم واونم کلی دلداریم داد....الکی الکی احسا ...

چ جالب شمام ٣١همين حس داري

من شوهرم يكم بغلم كردة اينا ولي حس و حالم فق ي لحظه عوض شد 

خيلي بده😔

💄
خيلي بده😔 فكر و استرس زايمان هم داغونم كرده😒

بچه اولته؟

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
چ جالب شمام ٣١همين حس داري من شوهرم يكم بغلم كردة اينا ولي حس و حالم فق ي لحظه عوض شد  خيلي ب ...

عزیزم اصلن توجه نکن به این حسا...من رفتم فیلم گذاشتم وخودموشوهرم دیدیم...تایادم رفت...الان یهوتاپیکتو دیدم بازیادم اومدکه سرشب دلم گرفت...چیزای مقوی بخور که هفته های وزن گیری جنین پیش روته...به فکر فسقلیت باش که میاد وزندگیتو گلستون میکنه😍😍😍

خدایا شکرت
سلام عزیزم چقد نا امیدی سعی شاد باشی،منم حاملگی سختی داشتم تهدید به سقط بودم ولی الان از غصه های ...

بخدا ي دقه ارامش نداشتم تو بارداريم

اول ك تهديد ب سقط

نميدونستم حاملم رابطه داشتم 

باز بعد جفتم اسيب ديد هماتوم

باز بعدش كيست تو سر جنين 

باز بعدش كيسه اب بزرگ باز بعدش كم كاري تيروييد

بعدش كهير كل بدنم ك الان باشه

واخدا😔بعد زايمان خوب ميشم يعني؟

💄