2777
2789
عنوان

برای مزاج سرد وتر چی خوبه .

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 25 پست
مزاج گوشت ها ✅ #شتر: گرم و خشک ✅ #گاو: سرد و خشک ✅ #گوساله: سرد و تر ✅ #گوسفند: گرم و ت ...

عالی بود مرسی عزیزم گوشت شتر ازهمه بهتره ک اینجای ک من هستم ندارن

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن تو‌نت کامل میاره. بلغمی یعنی سرد‌وتر. باید چیزای برعکسشو بخوری تنظیم شی .چیزای گرم و خشک. بادام ...

چه جالب من بلغمی ام سرد وتر مدام بدنم سرده و پتو روم میندازم. اتفاقا چیزای گرم کمتر میخورم مث گوشت گوسفند و معزیجات

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
میخک هم بریزعالیهه

حتما میخرم ...واقعا کلافه شدم

چه جالب من بلغمی ام سرد وتر مدام بدنم سرده و پتو روم میندازم. اتفاقا چیزای گرم کمتر میخورم مث گوشت گ ...

چنتا قلم از وسایلای گرم بگیر یمدت بخور خوب میشی.سردیجاتم اصلا نخور. حتی اب یخچال نخور اب ملایم بخور

چنتا قلم از وسایلای گرم بگیر یمدت بخور خوب میشی.سردیجاتم اصلا نخور. حتی اب یخچال نخور اب ملایم بخور

ممنون گلم . حتما همینکارو میکنم

از کجا بفهمیم مزاجمون چیه؟

عزیزم من ک خودم همیشه احساس سرما دارم و چیزه سرد هم بخورم سریع دل درد و بدن درد میشم.‌ بخاطره هم پریود های دردناکی هم دارم. طبعم سرده و نباید چیزای سردی بخورم.