در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
قبل ازدواجمون هررررر شب با دوستاش بیرون بود ولی تو خواستگاری مامانم باهاش صحبت کرد گفت اگه می ...
از منم قبلن انگار تو هفته یشب خونه بوده الان نامزدیم تو این ده ماه شاید ۵ بار رفته
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
تو مجردی خودش میگه هرشب بیرون پلاس بوده با دوستاش الان تو این دوسال زندگی مشترک یبارم نرفته😊😊
ینی امید داشته باشم رفتیم سرخونه زندگیپون کلن تعطیل میشه این چیزا
نه یه کاری کردم سال تا سال نمیره پیششون دیگه همشون به خونم تشنه ان😁😁
چیکار کردی میشه راز موفقیتتو بدونم 😁😊
دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄 👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻 و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠 😍 من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞 آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست ندارم😳 شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂 درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊 بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐 درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍اره من حیا رو خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏 دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
😁😁😁 اخه این خیلی ساده دله. فکر میکنه همه مثل خودشن. اصلا و ابدا ازشون بد نگفتم فقط یه نکته هایی رو بهش گوشزد کردم مطمئن بودم خودش دقت میکنه و زوم میکنه روش .یکی دو سالی طول کشید ولی الان با التماس شاید سالی یه نهار. اونم بدون من اصلا نمیره.😁😁
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
شوهر من هیچ دوستی نداره میگه جای اینکه پولمو خرج اونا کنم با رفیق همیشگیم میرم خرج میکنم ...
شبا بخاد باهاشون بره بیرون دیوونه کنندس
والا راحتی الان
😁😁😁 اخه این خیلی ساده دله. فکر میکنه همه مثل خودشن. اصلا و ابدا ازشون بد نگفتم فقط یه نکته ...
چه خووبه 😄
لاقل ماهی ۱ بار کلا رفیق باز نیست میگه مردم به همدیگه به چش نردبوم نگاه میکنن تا وقتی نفعی داری برا ...
حالا اون نردبوم هیچی
دوست ندارم اونجا که میره کلن بیخیال میشه نیم ساعت پیش پیام دادم کی میری خونه هنوز جوابمو نداده
من شوهرم ۱۴ روز سر کاره ۷ روز خونست. پنج شنبه شبا همیییشه با دوستاش بیرونه. توو بقیه ۷ شب هم دو باری میره ساعت ۲ اینا میاد خونه. هرچند دلم تنگ میشه براش ولی دلم میخاد خودشم راحت باشه و وقتی از سر کار میاد خوش بگذرونه
ینی امید داشته باشم رفتیم سرخونه زندگیپون کلن تعطیل میشه این چیزا
اره عزیزم اگه کانون خونه رو گرم نگه داری و عشق و محبت باشه تو خونه از دوستاش فراری میشه و همش دوست داره پیش تو باشه ولی اگه برعکس باشه از تو فراری میشه و به دوستاش رو میاره