2777
2789
عنوان

مهمون ناخونده

215 بازدید | 13 پست

دوست همسرم با حانمش از شهري ديگه ميخوان بيان ٣روز خونه ما مهموني و ماهم ببريم بگردونيمشون 

من فقط ١ساعت خانم اين اقارو ديدم و بشدت باهاش رودربايستي دارم همسرمم اين اقا دوست دوران نوجوونيشه كه اخيرا باهم ارتباطشون برقرارشده نميدونم چيكاركنم 😣

همه چی میتونه بهتر بشه,فقط کافیه خودمون بخوایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاصی نمیشه کرد خوب بعضیا راحتن. البته برا مهمون دو روز کافیه. به نظرمن بعد دو روز دیکه آدم خسته میشه. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
هیچی گلم سخت نگیر  غذاهای ساده بپز خودمونی باهم یکم حرف بزنید و تموم بشه سعی کن بهتون خوش بگذر ...

دقیقا. منم همیشه اینکارو میکنم. سعی می‌کنم تو خونه م راحت باشن. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
هیچی گلم سخت نگیر  غذاهای ساده بپز خودمونی باهم یکم حرف بزنید و تموم بشه سعی کن بهتون خوش بگذر ...

مرسي از راهنماييت ولي با بچه ي كوچيك سخته مهمون داري از نوع غريبه

ولی استارتر اگر قرار بر اینه که رفت و آمد کنید غذاهای انچنانی نپز ساده بگیر چون از اول هرجور بگیری ت ...

ما يه شهريم اونا شهر ديگه منكه زياد از اخلاقاشون خوشم نيومد نميدونم رفتوامدي بشه يا نه

مازياد ميريم اون شهر ولي اينا جز همون ١ساعتي كه رفتيم سرزديم مارو دعوت نكردن بعد الان ميخوان بيان بمونن