2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول لایه حریرتو برش میزنی و ب توردبی میدوزی...جوری ک قسمتی ک چسب ندارهبپشت تور دبی دوخت میزنی...بعد ...

سلام خوبی عزیزم

میشه از پایین دامنت یه عکس برام بفرستی ممنون  

من میخوام روی دامنی که جنسش تور هست تور دبی کار کنم اگه لایه حریر بزنم که پیدا میشه!

میشه بدون لایه حریر کار کرد؟

سلام خانومیاز تور دبی استفاده کردین؟راضی بودین؟میشه عکس دامنتو بفرستی ببینم با تور چ مدلی وایساده؟

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
سلام خانومیاز تور دبی استفاده کردین؟راضی بودین؟میشه عکس دامنتو بفرستی ببینم با تور چ مدلی وایساده؟

سلام ببخشید من خیلی دیر به دیر میام نی نی سایت، بله خوب شد خیلی دوست داشتنی شد