2777
2789

سلام به همگی . بچه ها برا سیسمونی کجاهارو سراغ دارین که چیز خووووب داشته باشن ؟ (شیراز)  اگه بهم ادرس بگین ممنون میشم (و اینکه بگین اونجا ازین لاکچری گروناست یا قیمت مناسبه 😉 ) 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

عزيزم برو تو خيابون طالقاني سر خيابون فرهنگ يه سيمسموني فروشي هست كه هم جنساي ايراني داره هم خارجي ولي خارجي خيلي گرون نه كلا جنساش خوبه تنوعش هم زياده نسبتا قيمتاشم اون موقع ها كه خوب بود البته تو طالقاني سيسموني فروشي زياده ولي اين هم بزرگه هم به روز

عزيزم برو تو خيابون طالقاني سر خيابون فرهنگ يه سيمسموني فروشي هست كه هم جنساي ايراني داره هم خارجي و ...

ممنون عزیزم که اینقدر خوب توضیح دادی 🙏.  حتتتمن میرم اینجارو ک گفتی 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم که اینقدر خوب توضیح دادی 🙏.  حتتتمن میرم اینجارو ک گفتی

يه جايي رو هم تازه به من گفتن به نام سيسموني پيژن

بزني تو اينستا گرام به همين اسم فارسي ادرسش مياد فكر كنم نزديكاي خيرات باشه ميگن از همه جا تنوع جنس و قيمتاش بهتره منم هنوز نرفتم ببينم چطوريه