2777
2789
عنوان

بعید میدونم کسی راستشو بگه😁بیاید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 244 پست
باورت میشه هیچی😐چون هرکاری کردم همه فهمیدن😁😂

وای منم همینطور  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عمقش چقده؟ 😁

احتمالا خیلی عمیق😍😍😆😆

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
من ده سال پیش اومدم از کارت مامانم شا رژ دو هزاری بخرم اشتباها بیست هزاری خردیم بعد اون موقع پول کمی ...

چی شد لو رفتی یا هنوز تو گناه غوطه وری 😁

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

یا ستارالعیوب

وای چه سوال وحشتناکی

من فقط از یک چیز خیلی میترسم 

خیلی هم به خدا التماس کردم نه تو این دنیا نه تو اون دنیا فاشش نکنه 

بعد خودم بیا اینجا فاش کنم؟😂

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
چی شد لو رفتی یا هنوز تو گناه غوطه وری 😁

نه حور کردم ریختم تو حسابش😂😂بعد مامانم صورتحساب گرفته بود گفت یه حا بیست تومن کم شده باز خودش اضافه شده گفتم لابد اشتباه بانکی بوده😂😂😂😂

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
فقط؟؟😁الان انقد گناهای لاکچری اومده ک اینا توش گمه ..

راسش پس انداز مخفیم دارم😶

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

لامصب همه رو میدونن 😒

هیچی برای غافلگیر کردنشون ندارم 🔫😑💦

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

وای مال من خیلی بده نمیتونم بگم دو گناه خیلی بد رومم نمیشه حتی تو فضای مجازی بگم خدا منو ببخشه البته یکیشو دارم ادامه میدم خدا منو میبخشه مگه نه 😂

دوست دارم دیوونه