2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

46 بازدید | 11 پست

دوستان من بعد 37 روز پریود شدم خیلی دلم درد میکنه سرمم همینطور 😢😢😢

چیکار کنم ؟؟؟

خوابگاه هم هستم 😣😣😣

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمرتوبایه چیزی محکم ببند.جوراب ضخیم بپوش شلواردوتاپات کن.کناربخاری یارادیاتوربشین وبخواب.بدنت که گرم بشه اون لخته های سیاه میادبیرون آرومت میکنه.تمام دلدردوکمردردهای پریودی ازسردی هست.اگه میتونی زیره سبزبگیردم کن بانبات بخور عالیه.واسه سردردتم فشارت افت کرده نبات آرومش میکنه.سعی کن زیادقرصی نباشی.

آدمهابرای هم سنگ تمام میگذارند!نه آنجاکه کنارشان هستی،نه؛آنجاکه زیرخروارهاخاک خوابیدی سنگِ /تمام/رامیگذارندومیروند........!!!!
چای زنجبیل  زعفران بخور کمرتم با یه چیزی ببند تا گرم بمونه یکم بخوابی خوب میشه

موقع پریودی نمیتونم ازین چیزا بخورم حالم بدتر میشه 😣😣😣

حالت تهوع میگیرم

کمرتوبایه چیزی محکم ببند.جوراب ضخیم بپوش شلواردوتاپات کن.کناربخاری یارادیاتوربشین وبخواب.بدنت که گرم ...

قرص اصن خوبم نمیکنه 

ممنون حتما خودم رو گرم میکنم 

موقع پریودی نمیتونم ازین چیزا بخورم حالم بدتر میشه 😣😣😣 حالت تهوع میگیرم

خب عزیزم چای رنجبیل حالت تهوتو هم خوب مبکنه منم دقیقا قبل بارداری شرایط شمارو داستم ولی چای زعفران برا دلدرد عالیه 

آلیس در سرزمین نی نی سایت 😳😳😳
قرص اصن خوبم نمیکنه  ممنون حتما خودم رو گرم میکنم

زنده باشی عزیزدلم.ان شاا.....آروم میشی

آدمهابرای هم سنگ تمام میگذارند!نه آنجاکه کنارشان هستی،نه؛آنجاکه زیرخروارهاخاک خوابیدی سنگِ /تمام/رامیگذارندومیروند........!!!!
خب عزیزم چای رنجبیل حالت تهوتو هم خوب مبکنه منم دقیقا قبل بارداری شرایط شمارو داستم ولی چای زعفران ب ...

ممنون 😙