2777
2789
عنوان

خسته شدم از كابوس و خواب هاي آشفته

682 بازدید | 13 پست

كاش منم ميتونستم يه بار اروم بخوابم

هروقت سرمو ميذارم رو بالشت كابوس هاي وحشتناك ميبينم

خواب ميبينم سيل يا سونامي اومده! يا خواب ميبينم تو شهرغريب گم شدم يا خواب ميبينم نصف شب تو كوچه پس كوچه ها كلي حيوون وحشي محاصرم كردن يا كسي دنبالمه درحال فرارم ياخواب ميبينم يه ادم ديوونه بهم حمله كرده

ياهمش خواب ميببينم توارتفاع خيلي خيلي بلندم(مثلا تو چرخ فلك خيلي بلند يا تو بالنم و دارم از اون بالا زيرپامو نگاه ميكنم كه خيلي وحشتناكه)

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازخواب به هيچ وجه پرخوري ام نميكنم و ايت الكرسي ودعاهم ميخونم. حتي شده قرانم بالاسرم گذاشتم امافايده نداره

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

آرامبخش بخور همش از اعصابه منم وقتى قرص نخورم همينجورم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
تو بیداری آرامش روانی داری؟؟؟...

حتي روزايي ام كه كلي بهم خوش ميگذره وارامش دارم بازم تابخوابم كابوس ميبينم

مشکلی براتون پیش اومده که اینقدر استرس دارین؟؟

نه والا مشكلي ام پيش نيومده واسم تا الان

نه والا مشكلي ام پيش نيومده واسم تا الان

دمنوش بابونه بخورید باعث میشه خوابهای آرام و روشن ببینید. از لحاظ علمی ثابت شده. قبل از خواب هم کاملا خودتون رو ریلکس کنید. ببینید این تاریکی و سیاهی و این چیزها نشانه ترس و اضطراب هست. شما ضمیر ناخودآگاهتان خیلی چیزها رو حس میکنه که خودتون متوجه نمیشید. یعنی حساس هست روحتون. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.