2777
2789

سلام بچه ها من میخام برم تایلند چون همه چی گرونه شاید دفه ی اول و اخرم باشه از ی طرف میگم جنس وردارم بیارم حداقل یکم از خرج سفرمون در بیاد شنیدم کلی جزیره و جاهای باحال داره از دوروریامونم کسی نی رفته باشه اونجا میشه از سیر تا پیازشو بگین کجاها اف میخوره بازارای روزشو بگین مث جمعه بازاری چیزی مراکز خریدی ک قیمت مناسب و چیزای شیک دارن جاهای دیدنی جالب چون دفه ی اول و اخرمه میخام قشنگ همشو بدونم نمیخامم خرجم بیش از حد بشه بعد اینکه چیا ببریم از چ وسیله ی نقلیه ای استفاده کنیم از کدو تور و اژانس استفاده کنیم بهتره کدوم هتل هواش چجوریه من بچم دوسالش میشه ما اوایل اردیبهشت میریم اونجا اگ خدا قسمت کنه و شهر بازیاش رستوراناش و غذاهاش ایا شیرخشک و پوشک ببریم یا ازونجا بخریم اونجا کارت اعتباری میدن بهمون چجوری بگیریم کلا از سیر تاپیاز بگین هرچی تحربه کردین شنیدین ک عالی بوده همرو با جون و دل میشنوم نی نی سایتیای باحال خودمین ❤️❤️❤️❤️

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی

خوش بحالت دست راستت زیر سرما😞

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا😝

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

از سیر تا پیازش که خیلی میشه .برو سفرنامه ها رو توی لست سکند بخون خیلی چیزا یاد میگیری

ولی من چنتا تجربه بهت میگم :

اردیبهشت اونجا خیلی گرمه . خصوصا بچه ت حتما خیلی اذیت میشه و از دماغ خودتونم درمیاره. سفرتون رو بندازین قبل عید

جزیره ها و اینا توی پوکت هست . توی پوکت اصصصصصصصصصصلن نمیشه خرید کرد . لباس وحشتنااااک گرونه . اگه میخوای خرید کنی باید بری بانکوک . اونجا فقط معبد داره و ترافیک . من به هیچ کسی توصیه نمیکنم بره بانکوک چون هیچ چیز خیلی باحالی نداره

همون پوکت برو ولی همه جاشو ببین

از سیر تا پیازش که خیلی میشه .برو سفرنامه ها رو توی لست سکند بخون خیلی چیزا یاد میگیری ولی من چنتا ...

مرسی عزیزم 😘😘

برای خرید مرکز خریدmbk platinum خیلی خوبه.çhinatown هم که همه چیش رو جینی میفروشن میتونی خرید کنی بر ...

عشقی❤️❤️