2777
2789
عنوان

بالاخره شوهر قبول کرد بچه دارشیم

765 بازدید | 91 پست

بچه ها بالاخره قبل بارداری چه کارایی انجام بد خوبه ؟؟؟چه کارایی انجام ندادید که پشیمونید ؟؟مثلا چه ازمایشاتی؟؟چه برنامه ریزی هایی؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی. دعا کن شوهر منم قبول کنه که بچه دار شیم . من بچه خیلی دوست دارم مخصوصا دختر. ای خدا این لحظه رو برای منم بخاه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

مبارکهههههههه برو دکتر زنان ازمایش هاروانجام بده ویتامین و اینا تاتیرویید و عفونت ادرای یا پا. پ اسمیر عفونت واژن و معاینه و اینا بعد دندون پزشکی م برو

ب همسرتم چیزا مقوی بده....گردو و عسل موز به گلابی و کاسنی و..

خودمتم اسید فولیک بخور

حتما از سه ما قبل تحت نظر پزشک باشین. این فصل میوه های خیلی خوبی هست صبحا ناشتا سیب و یا انار و یا گلابی و به بخورین عالیه برای زیباترشدن نی نی تون البته همسرتون هم باید بخوره. ان شالله زودی مامان بشین

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
ب شوهرت هر روز گلابی بده بخوره

دیگه فصل گلابی تموم شده😅

خدایا بزرگیت رو شکر.هدیه ای که دادی رو خیلی زود ازم پس گرفتیش.بازم ممنون هستم که برا یه مدت کوتاه حس مادری رو بهم داری.منتظر معجزه دوباره هستم.😭میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😍