2777
2789
عنوان

ساک بدون جنین بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته دکتر سونو می گفت 6هفته و5روز هستی ولی می دونم دو هفته بیشتر گفت به حساب خودم

عزیزم تاپیک های منو حتما بخون

ساک منم ۲۵ بود فاقد کیسه زرده و جنین 

دکتر ختم حاملگی داد

از لحاظ پزشکی قطر ساک بیاد رو ۲۰ ولی کیسه زرده  و جنین دیده نشه بارداری پوچ تایید میشه

توکلت بخدا باشه عزیزم

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
باا سترسم چکار کنم از اول حاملگی همش با استرس سقط می خوابم

عزیزم یه جاذبه ای میگه هرچقدر ب چیزای خوب فکرکنی همون اتفاق میفته برات پس منفی فکر نکن تو ذهن خودت مثبت فکر انشالله که اینسری جواب سونوت خوب درمیاد فقط استرس وتا میتونی دور کن از خودت 

البته دکتر سونو می گفت 6هفته و5روز هستی ولی می دونم دو هفته بیشتر گفت به حساب خودم

من ب حساب پریود و تاریخ سونو دو هفته اختلاف داشتم

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

بجات باشم سونوی واژینال انجام میدم چون دقیق تره

بعد مطمئن میشم

چون دکترم گفت شکمی ک دیده نشده واژبنالم واسم دید مطمئن ک شد ختم بارداری داد