2777
2789
عنوان

ساک بدون جنین بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 47 پست
من اخرین پریودم ۱۳مهر بود منم چهارشنبه رفتم سونو گف پنج هفته و صفر روز وفقط ساک دید جنین و کیسه زرد ...

پنج هفته خیلی زود بزار دو هفته دیگه برو انشالله که جنین قلب داره

من اخرین پریودم ۱۳مهر بود منم چهارشنبه رفتم سونو گف پنج هفته و صفر روز وفقط ساک دید جنین و کیسه زرد ...

سونوی واژینال انجام بده

بخاطر لکه بینی ام اصلا شیاف استفاده نکن چون خدایی نکرده اگر قلب تشکیل نشه سقطتتو سخت میکنه شیاف

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی چقد ناراحت شدم انشالله دفعه بعد حاملگی موفق داشته باشی

قربونت برم دوماه دیگه اقدام‌میکنم

توکل بخدا

قربونت توام‌توکلت بخدا باشه 

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
اخه میگن خود سونو واژینال خطرناکه وباعث سقط میشه

نه نه این کاملا اشتباهه هیچ ربطی نداره تا ته ک داخل نمیکنه معذرت میخوام فقط ی ذره .. ی میل باریک و ظریف هست.. تو نت سرچ‌ کن بنویس سونوی واژینال در بارداری مجازه خیالت راحت میشه

سونوی واژینال انجام بده بخاطر لکه بینی ام اصلا شیاف استفاده نکن چون خدایی نکرده اگر قلب تشکیل نشه س ...

دارم شیاف پروژسترون استفاده می کنم اصلا لکه بینی نداشتم فقط بخاطر سقط قبلی دکت نوشت برام

باا سترسم چکار کنم از اول حاملگی همش با استرس سقط می خوابم

ن اصلاااا استرس نداشته باشین 

شک نکنید مشگلی وجود نداره 

منم دقیقن تو هفته های اول بارداریمم 

اول اینکه حتی اگه استرسم داشته باشین الان خیلی تاثیر روی جنین نمیزاره دوما وقتی من میگم خیالتون راحت ینی راحت دیگه 😊پس استرس بیخودم نداشته باشین خدا باهاتونه ❤

ان شاالله که تشکیل شده نگران نباش عزیزم برای منم دعا کن خذا بهم یه نی نی سالم بده

خدا خیلی بزرگه خدا کنه خدا اگه میده صحیح وسالم بده اگه اینجوری باسترس میده نباشه بهتر از بودنشه

من الان تو هفته 36 هستم  ساک خالی نشون داد  آره خدا رو شکر انشالا شما هم بارداری

خدا رو شکر انشالله به سلامتی بغل بگیریش.قطر ساکت چقد بود.مال من 20میلی این بیشتر منو نگران کرده تو رو خدا زودتر جواب بده خیلی نگرانم