2777
2789
عنوان

بعضی چیزایی که نداریم ....

97 بازدید | 3 پست

تا بحال فکر کردید؛ بعضی چیزایی که نداریم ، اونم تو این دوره و زمونه، لطف خداست.

...

اینکه پارتی نداریم تا حق یکی دیگه را بخوریم

منظورم بود

تو مملکتی که افراد بسیاری از رانت استفاده کردن و میکنن، و ما که رانتی نداریم، نیمه پر لیوان را ببینیم و خدا را شکر کنیم

کسی با کمال افتخار تعریف میکرد که 

پسرش در ازمون فلان سیستم دولتی ـکه سرمایه ملی است ـ قبول شده ولی هم اون و هم همه کسایی که قبول شدن، سوالا و جوابا را داشتند و بقیه که نداشتند اون قدر سخت بوده که نتونستن ده هم بگیرند

خ افسوس خوردم به حال استعدادا ولی خوشحال هم هستم ک ...

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

جامعه مون ب نقطه ای رسیده ک ؛ 

اسم حق و نا حق کردن  شده   ؛ زرنگی !

اسم  بی ادبی و گستاخی  شده ؛  رک بودن و جسارت!!

این وسط تکیه هم میزنیم  ب تمدن شونصد هزار ساله مون !!!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خیلی چیزایی ک الانم داریم هرچند کم

درهمین لحظه آرزوی خیلی هاست!!!!

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه مون ب نقطه ای رسیده ک ؛  اسم حق و نا حق کردن  شده   ؛ زرنگی ! اسم  بی اد ...

اخ اخ..واقعا حرفتو باید با طلا نوشت‌..با مورد دومیش بیشتر مشکل دارم..هرچی دلشون میخواد میگن بعد میگن مار رکیم😑😐😐😐حرصم درمیادا