2777
2789
عنوان

مامانایی ک دوقلو دارن

481 بازدید | 44 پست

سلام.میخواستم بدونم هفت ماهه زایمان کردین یا نه ماهه؟واینکه توبارداری خیلی وزن اضافه کردین؟

خداوندا مرا اولادبسیاری عطا فرماکه درراه حسینت لشکری ازخون من باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شکم میاد پایین باید استراحت کنی و حتما از توالت فرنگی استفاده کنی... 

هفته 28 به بعد باید آمپول بزنی ریه هاشون تکمیل بشه چون هر لحظه ممکنه زایمان کنی.... 

اما معمولا تا هفته 38 نگه میدارن بعد سز میکنن! 

حاله من هفته 35 واسه افت ضربان قلب یکی از نی نی ها اورژانسی سز شد که خداروشکر دستگاه هم نرفتن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

مراقبت کن کارسنگبن وپله ومسافرت واینانداشته باش.من ۳۶.ولی دکترم توبت ۳۷ دادیه هفته زودترازدکترچندروزم یکیشون رعت دستگاه بعدم زردی گرفتن یه هفته بیمارستان بودم بعدسزارین کلا.۲۵ کیلواصافه کردم چون قدم بلندبودبایداینقدراصافه میکردم ولی سه ماه اول۳کیلوکم کردم بعدیکسال ونیم بعدزایمانم به وزن قبل رسیدم.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
دخترعموی من نه ماه زایمان کرد و خیلیم چاق شد تو بارداریش, الان بچه هاش یکسال و نیمه هستن باز لااااغر ...

چ خوب،طبیعی زایمان کرد؟ان شاالله خودتم ب سلامتی زایمان کنی🙏

مبارکت باشه عزیزم، خاله من دوقلو داره و نه ماهه بدنیا آورد، و اضافه وزنش مثل بقبه بود خیلی نبود  ...

مرسی مهربون،دعا کن منم همینطوری باشم،تونست طبیعی زایمان کنه؟

چون شکم میاد پایین باید استراحت کنی و حتما از توالت فرنگی استفاده کنی...  هفته 28 به بعد باید ...

دعا کن سالم باشن وتا چهل هفتگی بمونن واینکه خدا کمکم کنه ک طبیعی زایمان کنم🙏

دعا کن سالم باشن وتا چهل هفتگی بمونن واینکه خدا کمکم کنه ک طبیعی زایمان کنم🙏

سونو رفتی!؟ 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مراقبت کن کارسنگبن وپله ومسافرت واینانداشته باش.من ۳۶.ولی دکترم توبت ۳۷ دادیه هفته زودترازدکترچندروز ...

خیلی کوچولو بودن؟خدا حفظشون کنه.برای منم دعا کن،سالم وصالح باشن وتا چهل هفتگی توشیکمم باشن وبتونم طبیعی زایمان کنم🙏

خیلی کوچولو بودن؟خدا حفظشون کنه.برای منم دعا کن،سالم وصالح باشن وتا چهل هفتگی توشیکمم باشن وبتونم طب ...

خیلی خوبه توایرانم جا بیوفته دورو طبیعی زایمان کنن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
سونو رفتی!؟ 

اره،صبح سونو رفتم گفت دوتاشون شیش هفته وپنج روزن وقلبشون میزنه،خداروشکر جاشونم خوبه

خیلی خوبه توایرانم جا بیوفته دورو طبیعی زایمان کنن

ان شااالله،دعاکنید ک من بتونم وخدا کمکم کنه🙏

اره،صبح سونو رفتم گفت دوتاشون شیش هفته وپنج روزن وقلبشون میزنه،خداروشکر جاشونم خوبه

خداروشکر😍

طبیعی باردار شدی یا با دارو!؟ 

من تو سیکل میکرو هستم دعا کن دوتا بگیره که راحت شم دیگه!  آخه ذخیره تخمدانم کمه باید قید بچه دوم بزنم