2777
2789
عنوان

مامانا و بی بی چک واردا لطفا کمک

391 بازدید | 38 پست

یک روز از پری گذشته ولی خبری نیست چن تا بی بی چک زدم منفی بودن ب جز یکی ک دو روز قبل پری زدم 10 دقه صبر کردم خبری نشد بیخیال شدم، بعد 8 ساعت دیدم مثبت شده بود ( شايدم زودتر مثبت شده چون من ديگه نرفتم سراغش تا 8 ساعت بعدش)

ترشح سفيد کم و بیش دارم ولی دیشب عذرمیخوام لباس زيرم خیس شده بود فک کردم پری اومده رفتم دیدم ترشح آبکی بوده،

بچه اولم رو موقع زایمان از دست دادم الان دل تو دلم نیست نميدونم چیکارکنم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاءالله که بارداری

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند
اگه بدونيد الان حال دلم چطوره. دارم از استرس می ميرم 

منم قرار بود امروز بی بی بزنم انقد استرس داشتم که شبو فقط خواب بی بی چک دیدم ساعت ۷ هم بیدارشدم دیگه نتونستم بخوابم

یعنی چی موقع زایمان از دست دادید 😢😢😢

خدا نبخشه کادر بیمارستان رو ک جون آدما واسشون مهم نیست، طبيعي نميتونستم زایمان کنم، اصرار داشتن ب طبیعی انقدر اذيتم کردن و سز نکردن ک بچه م از دستم رفت آخرش سز کردن ک کار از کار گذشته بود، نمیبخشمشون خدا خودش جوابشان رو بده

بببینید بی بی چک رو باید یک روز قبل از پریود ویک هفته بعداز پریود استفاده کنی 

تواین دوتا مدت درسته هرچی که باشه

بببین  تو 5 دقیقه  منفی یا مثبت معلوم میشه

من وقتی باردار بودم چون استرس زیاد داشتم دکترم خارجی بود بهم سیالیسیک اسید میداد که مانع سقط یا زایمان زود رس میشه تازه به مدت یکماه هم امپول پروژسترون برام نوشته بود که هرمدت استرس سراغم اومد امپول زو بزنم 

بببین نگران نباش

مشکل خانم هایی که باردار نمیشن قبل وبعداز تخمگزاری عمل میکنند

باید زمان تخمگزاری رو بلد باشی هروقت ترشحت کش اومد بدون سریع عمل کنی باردار میشی 

منم قرار بود امروز بی بی بزنم انقد استرس داشتم که شبو فقط خواب بی بی چک دیدم ساعت ۷ هم بیدارشدم دیگه ...

من الان یه هفتس خواب بی بی چک مثبت میبینم

برا هم دعا کنیم

من نذر کردم اگر این ماه باردار بشم تا وقتی نی نی به دنیا بیاد هر روز یه آیت الکرسی واسه منتظرا بخونم❤

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘