2777
2789
عنوان

میخوام میکاپ آرتیست بشم

1479 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من فوق لیسانسم و حدود 13 سال سابقه کار دارم. ولی با وجود 2 تا بچه و مشکلات زندگی و کمی حقوق  و محیط کار یکنواخت و مسخره ( همش پارتی بازی و حق خوری)دیگه نمیخوام برم سر کار. به میکاپ علاقه زیادی دارم و میخوام برم خوووب و حرفه ای یاد بگیرمش . فکر میکنم اینجوری موفق تر هستم و و قتم آزادتره که به خودم و بچه هام برسم و درآمدشم خییلی از الانم بیشتره. نظر شما چیه؟؟میشه راهنماییم کنید

عالیه حتما برو یاد بگیر

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم.شما در این زمینه تجربه ای داری؟؟ 

بله من سال 88 مدرک آرایشگری گرفتم و چند سال سابقه کار دهرم بعد ازدواج دیگه همسرم اجازه نداد ادامه بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اون موقع راضی بودید؟ درامدتون خوب بود

بله خیلی راضی بودم درآمدشم عالیه و بیشتر از اینا کلا کار آرایشگری پر از روحیه بود برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله خیلی راضی بودم درآمدشم عالیه و بیشتر از اینا کلا کار آرایشگری پر از روحیه بود برام

کاشکی میتونستی از هنر و حرفه ای که بلدی الانم استفاده کنی. ممنونم از شما

سلام خانومی ....   آموزشگاه آرایشگری مهستان خیلی عالیه  . خیلی خوش اخلاق هستن و خیلی هم حرفه ای اموزش میدن . مدرکشون هم معتبره ... من  اینجا دوره  میکاپ تخصصی و شنیون تخصصی  عروس  و دوستم  رنگ  تخصصی و کوتاهی تخصصی دیدیم  خیلی راضیم خدا خیرشون بده.   شمارشون اینه  ۸۸۰۸۵۶۸۲   ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹    

۱و ۵۰۰ خصوصی البته من تو اف ثبت نام کردم تهرانم شمال غرب

سلام ببخشید میتونید درمورد ارایشگری راهنماییم کنید برای دوستم سوال دارم

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩