2777
2789

باید درش بیاری دیگه..مشکلی نیست عزیزم

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان
باید درش بیاری دیگه..مشکلی نیست عزیزم

پدرم کولونوسکپی کرده دکتر گفته دو سانته و بزرگه و بد خیمه هنوزم جواب پاتولوژی نیومده میگم مگه میشه همینجوری گفت بد خیمه؟ من دیدم سه سانتم در میارن نمی گن اینجور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم کولونوسکپی کرده دکتر گفته دو سانته و بزرگه و بد خیمه هنوزم جواب پاتولوژی نیومده میگم مگه میشه ه ...

از روی شکل و ظاهر و قیافه پلیپ هم میشه حدس زد

انشالله که دکتر اشتباه فکر کرده

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان
از روی شکل و ظاهر و قیافه پلیپ هم میشه حدس زد انشالله که دکتر اشتباه فکر کرده

والا تو جواب کولونو نوشته پلیپویید دو سانتی و ازش نمونه گرفته داده پاتولژی 

بد به دلت راه نده

دوسته من چند ساله پیش کولونوسکپی کرد و بدخیم بود و عمل کرد و خوبه خوب شد

مشکلی نیست عزیزم

حتی اگه روده اش رو هم درگیر کرده باشه اون قسمتاش رو میچینن

نگران نباش

واسه بابات صلوا ت فرستادم

بد به دلت راه نده دوسته من چند ساله پیش کولونوسکپی کرد و بدخیم بود و عمل کرد و خوبه خوب شد مشکلی ن ...

مرسی عزیزم می دونی برا دوستت چند سانت بود و جراحیش چه جوری بود؟ 

کسییی تجربه ای ندارههه یعنییییی

عزیزم من خواهرم ده سال  پیش عمل کرد الان مشکلی نداره اما همون موقع اول گفتن نوعش خوب نیست جراحش خوب باشه تمیز عمل کن مشکلی پیش نمیاد  به خواهر من گفته بود شاید برات کیسه بزاریم اما نیاز نشد

مرسی عزیزم می دونی برا دوستت چند سانت بود و جراحیش چه جوری بود؟ 

فقط میدونم بزرگ و بدخیم بود

عزیزم من خواهرم ده سال  پیش عمل کرد الان مشکلی نداره اما همون موقع اول گفتن نوعش خوب نیست جراحش ...

می دونی سایزش چقدر بوده عزیزم گریدش چند بوده و عملش طولانی و سخت بوده یا نه؟